Loading...
Inici2023-04-11T16:43:44+02:00

Venda de grups electrògens: innovació i experiència son conceptes que ens defineixen

A Agresa portem més de tres dècades comercialitzant solucions energètiques i els millors grups electrògens del mercat.

Sempre hem apostat per la innovació i el desenvolupament com a eix central de la nostra línia de negoci, treballant amb les millors i més reconegudes marques del mercat nacional.

D’altra banda, el nostre altre gran valor de marca és que ens hem especialitzat en la instal·lació de grups electrògens a llocs complicats o de difícil accés.
En aquest sentit, oferim solucions energètiques personalitzades i dissenyades per a cada projecte concret. Què necessita exactament?

venda de grups electrògens
SABER MÉS DE LA NOSTRA EMPRESA

Els nostres serveis relacionats amb la venda de grups electrògens

A part de comercialitzar i distribuir els grups electrògens més moderns i avançats, també oferim tasques de manteniment preventiu i correctiu, així com un excel·lent servei postvenda.

venda de grups electrògens

Manteniment preventiu

venda de grups electrògens

Manteniment correctiu

venda de grups electrògens

Bancs de càrrega

Excel·lent servei tècnic i de suport: 24 h / 365 dies

Realitzem un diagnòstic exhaustiu i complet del seu grup electrogen

Realitzem tot tipus d’informes sobre futures mesures per a un correcte manteniment preventiu

Dissenyem projectes i solucions energètiques a mida

Productes d’Agresa: les millors solucions energètiques del mercat

La nostra manera de treballar es basa en buscar sempre la millor solució possible, d’acord amb el client, i adaptant-nos a les necessitats concretes de cada projecte.

venda de grups electrògens
venda de grups electrògens
venda de grups electrògens
venda de grups electrògens
venda de grups electrògens
venda de grups electrògens

Venda de grups electrògens: marques amb les que treballem

A Agresa treballem amb les millors marques del sector energètic per a oferir-li sempre els equips més moderns i avançats. Disposem d’un ampli rang de potències, motors i models diferents, perquè triï segons les necessitats concretes de la seva activitat empresarial.

Veure tots

Projectes

Al llarg de tots aquests anys, hem tingut el plaer de participar en una llarga llista de projectes diferents, que ens han servit per a convertir-nos en el que som avui dia: una empresa referent del sector de l’energia a Catalunya.

Pots sol·licitar-nos un pressupost de manera molt senzilla des del següent botó

SOL·LICITAR PRESSUPOST

El Nostre blog

Segueixi el nostre blog per a estar informat de tota l’actualitat de l’empresa, llegir interessants articles especialitzats i conèixer una miqueta millor l’univers d’Agresa i el món dels grups electrògens en general.

Venda de grups electrògens: preguntes freqüents

Existeixen una sèrie de preguntes que convé respondre quan es vol comprar un grup electrogen:

Vol comprar un grup electrogen insonoritzat?2020-02-14T09:31:42+01:00

Llavors li interessarà saber que totes les marques amb les quals treballem disposen d’una línia de grups electrògens insonoritzats. Aquests equips han estat dissenyats per a subministrar energia en hospitals, residències, col·legis o centres mèdics.

Què és un grup electrogen?2020-02-14T09:43:30+01:00

Els grups electrògens són equips dissenyats per a proveir energia en llocs on no arriba la xarxa elèctrica convencional, per ser de difícil accés, estar lluny de nuclis urbans o qualsevol altra circumstància.

Quins tipus de grups electrògens hi ha en el mercat?2020-02-14T09:39:11+01:00

Els grups electrògens moderns es poden dividir en quatre tipus segons la seva potència

  • Potència Principal: aquest tipus d’equips estan dissenyats per a usar-los de manera il·limitada. Se solen utilitzar dins del sector industrial, per a obres de gran calibre, mines… Tots ells funcionen amb dièsel i estan pensats per a tenir una ubicació fixa.
  • Potència Contínua: aquests grups electrògens també han estat dissenyats per a usar-se de manera ininterrompuda. Se solen utilitzar en llocs on és crucial que no es produeixin corts en la xarxa elèctrica en cap concepte. Estaríem parlant de centrals hidroelèctriques, estacions de bombament d’aigua, torres de control…
  • Potència Auxiliar: la seva utilització està limitada i oscil·la entre les 200 i les 500 hores anuals. Es troben en llocs on la xarxa elèctrica convencional no és fiable o no subministra l’energia necessària per al normal desenvolupament d’una activitat laboral, industrial o comercial.
  • Potència Auxiliar d’Emergència: aquest tipus d’equips han estat dissenyats per a funcionar un màxim de 200 hores cada any. No és aconsellable sobrecarregar-los i solen estar en llocs on es produeixen corts puntuals de la xarxa i el subministrament elèctric.
Com triar el seu grup electrogen?2020-02-14T09:35:34+01:00

Triar grup electrogen no és una tasca senzilla. Ha d’analitzar bé les necessitats energètiques de la seva activitat empresarial. Si necessita un equip per a obres o aplicacions industrials, aquest haurà de ser potent, robust i fiable.

Nosaltres el podem assessorar i guiar durant tot el procés de compra.

Manteniment d’un grup electrogen2020-02-14T09:29:40+01:00

A Agresa realitzem tant el manteniment preventiu com el correctiu dels grups electrògens. Elaborem informes amb possibles mesures de prevenció i tasques a realitzar-se.

Quines marques trobarà en el nostre catàleg?2020-02-14T09:27:13+01:00

Treballem amb les millors marques del mercat nacional i internacional: Baudouin, Cummins, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi i MTU. Això ens permet poder oferir-li les millors solucions energètiques, a preus ajustats, i d’una forma totalment personalitzada. Ens adaptem a les necessitats energètiques de cada projecte en el qual participem.

Com reparar els grups electrògens?2020-02-14T09:22:10+01:00

Ens caracteritzem per oferir a tots els nostres clients un excel·lent servei postvenda. Disposem d’un equip de tècnics i professionals altament qualificat.

Es pot instal·lar un grup electrogen en llocs complicats?2020-02-14T09:17:35+01:00

Cada projecte és diferent, però nosaltres, al llarg de tots aquests anys, hem instal·lat grups electrògens en tota mena de llocs: elevats del sòl, de difícil accés, en plena naturalesa…

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top