Bancs de càrrega per a grups electrògens: realitzarem proves a mida per a minimitzar els errors

Vol comprovar que el seu grup electrogen funciona correctament? Fa molt temps que no arranca el motor del seu equip i no sap quant durarà?

Llavors li interessarà saber que Agresa ofereix el servei de proves amb banc de càrrega més complet, amb l’objectiu d’assegurar el rendiment del seu grup electrogen davant qualsevol imprevist.

En instal·lacions on no és possible realitzar proves de commutació amb càrrega, és recomanable aplicar càrregues per a comprovar el correcte funcionament del grup electrogen, així com garantir que no es formen residus en els circuits d’injecció i fuita per culpa que el motor funcioni a baix rendiment.

Aquests residus fan que el seu rendiment disminueixi o fins i tot pot arribar a provocar avaries. En aplicar els bancs de càrrega fregant el límit de potència del grup electrogen, s’aconsegueix que totes aquestes restes es cremin i es mantingui el motor en condicions òptimes per a assegurar que funciona a la perfecció.

bancs de càrrega per a grups electrògens, Agresa

La opció més recomanable per a garantir el màxim rendiment: bancs de càrrega per a grups electrògens. 

Amb les proves amb banc de càrrega es pot analitzar en profunditat i monitorar el funcionament de tots els components del grup electrogen.

És un procés que ens ajuda a determinar amb molta exactitud i detall, els manteniments correctius que haurem de realitzar a posteriori, perquè tot l’equip respongui de la millor forma durant els seus períodes d’activitat.

Al acabar la prova amb banc de càrrega, l’equip tècnic d’ Agresa realitzarà un informe amb les dades dels assajos realitzats i mesures comprovades en el seu grup, perquè vostè pugui prendre les decisions que siguin convenients.

bancs de càrrega per a grups electrògens, Agresa

Vol rebre informació detallada sobre els nostres bancs de càrrega per a grups electrògens? 

Si ja s’ha decidit i vol realitzar proves amb bancs de càrrega per a grups electrògens, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament comercial mitjançant el formulari que trobarà en aquesta web, obtenint una resposta en la major brevetat de temps possible. Com diu el refranyer popular… Més val prevenir que lamentar-se!

Realitzi proves amb banc de càrrega