grupo electrógeno Doosan

Hola a tots!

Avui volem compartir una gran notícia per als clients i amants de l’energia elèctrica: Agresa ha comprat la nau adjacent a la seva anterior ubicació, cosa que significa que hem triplicat la nostra superfície. Aquesta nova adquisició ens ha permès millorar i ampliar la nostra infraestructura per a oferir un millor servei al client.

En primer lloc, gràcies a aquesta ampliació, hem pogut adquirir una flota de grups electrògens per al lloguer, la qual cosa ens permet oferir una gamma més àmplia de solucions d’energia temporal per a tots els nostres clients.

A més, la nova superfície ens ha permès disposar de més espai per al nostre taller, cosa que significa que podem atendre més clients i dur a terme projectes més grans i complexos. També comptem amb més estoc de grups electrògens per a garantir que sempre tenim els models més actuals i que podem satisfer les necessitats dels nostres clients.

Així mateix, volem destacar que, gràcies a aquesta expansió, hem pogut millorar en la gestió i organització de residus. Hem implementat noves estratègies per a reduir i reciclar els materials utilitzats en les nostres intervencions i en l’operació diària de la nostra empresa. Això demostra el nostre compromís amb el medi ambient i la nostra responsabilitat social corporativa.

Finalment, hem unit les façanes de les dues naus i hem restaurat la nau nova per a donar-li un aspecte modern i professional. El resultat és una instal·lació més gran i impressionant que estem segurs que els nostres clients apreciaran.

En resum, la compra de la nau adjacent ha estat un gran èxit per a Agresa i per als nostres clients. Aquesta nova superfície ens ha permès expandir i millorar els nostres serveis per a proporcionar una millor experiència al client i estar preparats per als desafiaments del futur.

Gràcies per llegir i per confiar en Agresa per a les seves necessitats energètiques.

grupo electrógeno Doosan