grupo electrógeno Doosan

Estimats clients, ens complau informar-los que hem enviat recentment 3 equips de generació d’energia elèctrica a Ucraïna. Com és conegut, el país europeu va ser envaït per Rússia fa ja un any. Des de llavors, no han deixat d’arribar-nos peticions per a l’enviament d’equips al país que ajudin a pal·liar els estralls que els bombardejos han causat en les instal·lacions elèctriques d’Ucraïna.

Els equips enviats són nous i compten amb potències de 440 KVA, 350 KVA i 275 KVA, respectivament, i han estat proporcionats a empreses privades al país.

Ens esforcem per oferir solucions de confiança i d’alta qualitat per a satisfer les necessitats dels nostres clients, fins i tot en situacions desafiadores com l’actual a Ucraïna. És per això que hem enviat aquests equips per a ajudar a proporcionar electricitat en instal·lacions com a empreses, hospitals i edificis privats al país.

Esperem que aquests equips contribueixin a millorar la qualitat de vida i el funcionament de les empreses i comunitats locals d’Ucraïna i estem compromesos a brindar el suport que sigui necessari per a garantir el bon funcionament dels equips i maximitzar el seu rendiment.

grupo electrógeno Doosan