En què consisteixen les proves amb banc de càrrega que solem realitzar?

Quan arriba el moment de comprar un grup electrogen de grans dimensions i industrial, en representar una inversió considerable per a qualsevol empresa, resulta de vital importància tenir-ho tot controlat al mil·límetre i saber identificar amb exactitud i rigor la potència que millor cobreixi amb les seves necessitats energètiques, així com tots els factors que s’han de tenir en compte des d’un punt de vista tant mecànic com electrònic, per la qual cosa és molt convenient deixar-se aconsellar per professionals.

Al mateix temps, si ja posseeix un grup electrogen que fa molt temps que no utilitza i li agradaria saber si tot funciona com cal, o vol monitorar el seu període d’activitat per a identificar possibles errors, nosaltres comptem amb un banc de proves per a grups electrògens.

Quan no és possible realitzar proves de commutació amb càrrega, és important aplicar càrregues al grup per a comprovar si funciona bé, al mateix temps que es garanteix que no es formen residus en els circuits d’injecció i fuita a causa del baix rendiment del motor. 

Aquests residus són els culpables de la disminució del rendiment durant els períodes d’activitat, i si no es detecta a temps, pot causar avaries greus i mals majors.

En aplicar els bancs de càrrega fregant el límit de potència del grup electrogen, tots aquests residus són eliminats per combustió, es cremen, i el motor torna a funcionar perfectament.

bancs de prova per a grups electrògens
bancs de prova per a grups electrògens
Bancs de prova per a grups electrògens
bancs de prova per a grups electrògens
Saber més dels nostres bancs de càrrega

Bancs de prova per a grups electrògens: altres dades interessants

L’objectiu de realitzar comprovacions amb bancs de prova per a grups electrògens, és el d’analitzar en profunditat i monitorar el funcionament de tots els components de l’equip, així com la seva resposta davant les diferents situacions i exigències que poguessin sorgir durant el transcurs dels seus períodes d’activitat.

Gràcies a això, podem detectar d’una forma ràpida i exacta totes les tasques i manteniments correctius que el grup necessita per a una correcta posada a punt.

En acabar es prepara un informe amb les dades dels assajos realitzats i mesures comprovades en el seu grup, i es prenen les decisions que convingui per a reparar el que sigui necessari.

En què consisteixen les proves i tasques relacionades amb el manteniment correctiu de grups electrògens?

El manteniment correctiu de grups electrògens engloba totes aquelles tasques i reparacions que es detectin en l’informe sobre les comprovacions amb el banc de proves per a grups electrògens; en cas que ens indiqui alguna fallada, o aparegui en alguna avaria concreta, és crucial reparar-la abans de treballar amb l’equip, ja que no fer-ho podria espatllar-lo de manera definitiva.

Els nostres tècnics especialistes li faran un pressupost detallat i li explicaran detingudament quines opcions té en funció de les necessitats de la seva empresa.

Sempre hem ofert un tracte familiar, pròxim i molt professional a tots els nostres clients. Si vol que un membre del nostre equip es posi en contacte amb vostè, només ha de dedicar uns segons a emplenar el formulari que es trobarà en el següent enllaç:

Contactar amb Agresa
bancs de prova per a grups electrògens

Comptem amb un extens catàleg compost per les marques de referència del sector energètic internacional

bancs de prova per a grups electrògens

És important deixar clar que som distribuïdors oficials de marques tan conegudes com CUMMINS, KOFO, Baudouin, o Doosan entre altres, i coneixem perfectament tant el funcionament dels seus grups com tots els components que porten aquest tipus d’equips. 

Com a empresa que es dedica a la venda de grups electrògens, el nostre major valor és l’excel·lent equip humà de professionals que conformen la nostra empresa, tots ells amb grans coneixements, passió pel seu treball i una gran vocació de servei.

Gràcies a ells hem pogut dur a terme instal·lacions de tota mena, per complicades que fossin, i per tot el món, sent la major de les garanties per a cadascun dels nostres clients.