Les bateries, un element clau del teu grup electrogen

Quina funció ocupen les bateries en el teu grup electrogen?

Les bateries tenen un paper fonamental en el teu grup electrogen. Com ja deus saber, són les responsables de subministrar l’electricitat del teu equip i has de mantenir-les sempre en un bon estat de conservació. Si això no es compleix, pots tenir problemes seriosos quan vagis a utilitzar el teu grup electrogen.

Quina funció ocupen les bateries en el teu grup electrogen?

Les bateries, un element clau del teu grup electrogen, Agresa

Som partidaris i recomanem sempre una revisió trimestral del nivell d’aigua i densitat de l’aparell. Això pot variar segons el tipus de bateria que tingui el teu grup electrogen.

D’altra banda, i també cada tres mesos, recomanem comprovar l’estat dels borns perquè resulta vital que estiguin sempre nets i ben greixats. La vida del teu equip es va allargar de manera considerable si segueixes al peu de la lletra aquestes senzilles directrius.

Amb quina freqüència has substituir les bateries del grup electrogen?

Agresa recomana que es substitueixin les bateries dels grups electrògens específics per a situacions d’emergència cada tres anys. Això implica revisar també el bon funcionament del carregador d’aquestes bateries.

En què podem ajudar-te?

Les bateries, un element clau del teu grup electrogen, Agresa

Decideix confiar en una empresa especialitzada com la nostra perquè realitzi el manteniment del teu grup electrogen. Estaràs apostant per la seguretat i la tranquil·litat que et proporciona treballar amb els millors professionals del mercat. Els nostres tècnics han de verificar, en molt poc temps, l’estat de salut del teu equip. Tot seguit, realitzaran un informe detallat del seu estat, així com una llista de possibles anomalies en el sistema, que puguin afectar el seu funcionament.

No perdis més temps i posa’t en contacte amb el nostre departament comercial. Elaborarem un pressupost ajustat a la teva butxaca i als teus peticions. Ja saps que en Agresa, les teves necessitats i la teva satisfacció passen per sobre de tot.