Què són, per què serveixen i per què són importants les bateries de grup electrogen?

Des d’AGRESA el volem ajudar a conèixer tots i cada un dels detalls perquè es converteixi en tot un expert en grups electrògens. Amb aquesta publicació, pretenem resoldre els dubtes més recurrents sobre els grups electrògens. La nostra empresa posa tot el seu coneixement sobre el sector a la seva disposició per aclarir-li els elements bàsics que ha de tenir en compte si necessita llogar o comprar un grup electrogen. 

A AGRESA fa més de trenta anys que ens movem en aquest sector i dominem a la perfecció tot el que fa referència a les bateries de grups electrògens, el seu funcionament, disfuncions dels equips, etc.

bateries grup electrogen

No només subministrem grups als nostres clients, sinó que també posem a la teva disposició un servei postvenda que permet garantir un funcionament correcte dels equips mitjançant els nostres bancs de proves per a grups electrògens.

30 anys al teu servei

Quina funció duen a terme les bateries en un grup electrogen?

Les bateries exerceixen un paper fonamental en un grup electrogen: són les  responsables de subministrar l’electricitat al teu equip i és essencial mantenir-les sempre en bon estat de conservació. Si això no es compleix, poden sorgir greus problemes quan hagi de fer servir el seu grup electrogen. 

Existeixen diversos tipus de bateries de grup electrogen, cada una amb unes singularitats concretes. Però, quina d’elles és l’òptima per al seu grup electrogen?

bateries grup electrogen

Què li recomanaríem des d’Agresa?

Les bateries són un element clau de qualsevol grup electrogen. Per aquest motiu, des d’Agresa som partidaris i recomanem sempre una revisió trimestral del nivell d’aigua i densitat de l’aparell. Això pot variar segons el tipus de bateria que tingui el teu grup electrogen. 

Per altra banda, i també cada tres mesos, recomanem comprovar l’estat dels borns perquè resulta vital que estiguin sempre nets i ben engreixats. La vida del teu equip s’allargarà de manera considerable si segueixes al peu de la lletra aquestes senzilles directarius.

En què et podem ajudar?

Amb quina freqüència has de substituir les bateries del grup electrogen?

Agresa recomana que se substitueixin les bateries dels grups electrògens específics per a situacions d’emergència cada tres anys. Això implica revisar també el funcionament del carregador d’aquestes bateries.

Si té dubtes sobre la potència elèctrica màxima que ha d’aguantar el seu generador o la potència que és capaç de generar la seva bateria en condicions òptimes, posem a la seva disposició la nostra calculadora de potència elèctrica online.

En què et podem ajudar nosaltres?

Decideixi confiar en una empresa especialitzada com la nostra perquè dugui a terme el manteniment del seu grup electrogen. Estaràs apostant per la seguretat i la tranquil·litat que et proporciona treballar amb els millors professionals del mercat. Els nostres tècnics verificaran, en molt poc temps, l’estat de salut del seu equip. Tot seguit, realitzaran un informe detallat del seu estat i també una llista de possibles anomalies en el sistema, que puguin afectar-ne el funcionament. 

No perdi més temps i posi’s en contacte amb el nostre departament comercial. Elaborarem un pressupost ajustat a la seva butxaca i a les seves peticions. Ja sap que a Agresa, les seves necessitats i la seva satisfacció passen per damunt de tot. Pot trucar-nos al 93 877 20 20 o escriure’ns a agresa@agresa.es.

bateries grup electrogen
Contacti amb AGRESA