Tot el que ha de tenir en compte a l’hora de comprar grups electrògens

La compra de grups electrògens no té cap secret per a Agresa. I sap per què? Perquè a Agresa acumulem més de quaranta anys d’experiència acreditada com a experts en la venda i comercialització de grups electrògens. En aquest article descobrirà el nostre magnífic catàleg per a la compra de grups electrògens més avançats i moderns, amb les millors marques i models disponibles al mercat.

A Agresa sabem que, per a un correcte funcionament del subministrament elèctric, és necessària la correcta instal·lació de determinats grups electrògens on la bateria juga un paper primordial per al seu ús i posterior manteniment. En aquest sentit, el fet de treballar braç a braç amb les millors marques del sector energètic, a Agresa hi trobarà un ampli ventall de models perquè la compra del grup electrogen escollit sigui una tasca senzilla. Això sí, tenint sempre en compte les necessitats adequades per a la seva activitat empresarial.

Agresa: experiència i qualitat
compra de grups electrògens

Compra de grups electrògens de les marques líder del mercat

Si desitja comprar grups electrògens, ha de saber que a Agresa només treballem amb les principals marques del mercat. Badouin, Cummins, Doosan, Kofo i Mitsubishi, totes elles són marques de reconegut prestigi i sempre estan ocupant els primers llocs en la compra-venda en el mercat nacional i exterior.

El nostre catàleg
compra de grups electrògens

Compra de grups electrògens BAUDOUIN

Més d’un segle d’experiència avala aquesta reconeguda empresa francesa per al desenvolupament, disseny i comercialització de grups electrògens. Compta amb múltiples centres R+D+I en constant evolució tecnològica i destaca principalment per la seva fiabilitat, durabilitat i un preu d’allò més competitiu. I per si no fos prou, aposten per la sostenibilitat mediambiental i la innovació tecnològica en el sector nàutic. 

El manteniment i les reparacions dels grups electrògens Badouin són fàcils, eficaços i senzills, també econòmics i compleixen amb els màxims estàndards de qualitat energètica que s’exigeixen actualment.

Accedint al nostre catàleg podrà trobar els grups d’aquesta prestigiosa marca.

Compra de grups electrògens CUMMINS

Una altra gran empresa estatunidenca que supera el centenar d’anys i que dia rere dia ofereix els millors serveis per a la compravenda de grups electrògens, convertint-se en una de les marques més sòlides del panorama energètic actual.

En aquest sentit, a Cummins Inc hi trobarà una gran varietat de grups electrògens fabricats de 2,5 a 3500kW per a motors dièsel i de combustible alternatiu, amb una capacitat que va des dels 2,8 als 35 litres.

Además, al contar con una gran red de distribución por toda Europa, ofrecen un gran servicio posventa para las reparaciones, el mantenimiento, el suministro de piezas y combustibles así como una extensa gama de aplicaciones y equipos nuevos con soporte completo.

Por si fuera poco, Cummins dispone de una amplia cartera de soluciones de energía, llegando a abarcar también las plataformas híbridas y eléctricas, incluyendo filtraciones, manejo de aire y sistemas de generación de energía eléctrica, entre otras muchas ventajas.

compra de grups electrògens

Compra de grups electrògens DOOSAN

Sense cap mena de dubte es tracta d’una de les millors i més reconegudes marques del sector. I és que la seva trajectòria, des que va començar el 1899, l’avala.

compra de grups electrògens

Sense cap mena de dubte es tracta d’una de les millors i més reconegudes marques del sector. I és que la seva trajectòria, des que va començar el 1899, l’avala. Doosan (Corea) compta amb un gran elenc de grups electrògens d’última generació, amb panells de control molt senzills en qüestions relacionades amb el funcionament i usabilitat, amb potències que oscil·len entre els 90 i els 825kVA.

A més de proveir el món de productes i grups electrògens amb rendiment immediat, Doosan aposta pel desenvolupament d’una tecnologia pura i ecològica, amb un ull sempre posat a protegir el medi ambient i l’emissió de sorolls, gràcies a l’ús de gas natural com a combustible.

A Agresa disposem dels millors grups electrògens Doosan amb ofertes molt competitives.

Compra de grups electrògens KOFO

Si el que busca és un motor dièsel bo i, sobretot, econòmic, ha encertat de ple apostant per KOFO, empresa xinesa de gran prestigi internacional especialitzada en alta tecnologia puntera per al sector energètic R+D+I.

L’eficiència i qualitat dels seus motors i grups electrògens la converteixen en una referència obligada, tenint en compte els múltiples avantatges amb el llançament de grups electrògens dièsel silenciosos, que emeten molt pocs gasos contaminants a favor del medi ambient.

Amb un manteniment senzill, podrà trobar el millor model KOFO del mercat fins a un 40% més econòmic que altres models de la competència.

compra de grups electrògens
compra de grups electrògens

Compra de grups electrògens MITSUBISHI

Arribem a una altra empresa que aposti fort per la tecnologia d’última generació, oferint un sistema de generació d’energia personalitzat gràcies a la seva sèrie MU-G. Mitsubishi presenta una àmplia gamma de grups electrònics silenciosos, durs, compactes i amb baixos nivells de vibració i sonoritat.

La fiabilitat i el rendiment d’aquests grups electrògens està més que comprovat, així com el seu preu, un dels més atractius del moment. L’estètica, l’acabat i la personalitat d’aquests grups electrògens fabricats per Mitsubishi fan que es converteixin en una opció més dins la llista que trobarà a Agresa.

Compra de grups electrògens a Agresa: qualitat i garantia

En definitiva, si  després d’aquesta comparativa encara no s’ha decidit per la compra de grups electrògens per a la seva empresa, des d’Agresa estarem encantats d’ajudar-lo a decantar-se per la millor opció en funció de les seves necessitats. Contacti amb nosaltres sense cap mena de compromís trucant al  93 877 20 20 o escrivint-nos a agresa@agresa.es

Estem aquí per ajudar-lo