Amb aquesta aplicació disposarà d’un controlador per a grup electrogen de plenes garanties

controlador per a grup electrogen

Li oferim la possibilitat de gestionar el seu grup còmodament i en remot

Agresa li presenta una aplicació que li permetrà el control i la gestió remota del seu grup electrogen d’una forma tan senzilla com eficaç. En essència, es tracta d’una app que mana tot tipus de dades al seu dispositiu mòbil, perquè vostè pugui controlar el funcionament del grup electrogen en temps real, solucionar les incidències, parar les alarmes o anticipar-se davant qualsevol contratemps durant el seu període de funcionament. Tot això, còmodament des de la seva casa, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

controlador per a grup electrogen

Un servei gratuït per a totes les empreses dels sectors essencials mentre duri l’estat d’alarma

A Agresa creiem que aquesta crisi sol la superarem si ens ajudem entre tots. Volem anunciar que oferirem aquest servei de forma totalment gratuïta a totes aquelles empreses dels sectors essencials que el necessitin. Totes elles, segurament, disposen de grups electrògens per a assegurar el subministrament energètic davant qualsevol fallada de la xarxa elèctrica convencional: hospitals, supermercats, fàbriques de producció alimentària…

Des d’Agresa, posarem a la seva sencera disposició la nostra centraleta, així com un servei complet de seguiment i gestió d’incidències, durant les 24 hores del dia, mitjançant aquesta aplicació. Tots els clients tindran disponible la possibilitat de fer vídeollamadas per a preguntar-nos qüestions relacionades amb el funcionament dels seus equips de subministrament elèctric. D’altra banda, per a qualsevol emergència on fos necessari que un dels nostres tècnics es desplaçarà per a efectuar una reparació in situ, només han de telefonar al 609 57 95 75.

Necessita que l’ajudem?

Ventajas de este controlador para grupos electrógenos

  • Programació de tot tipus d’avisos i alarmes amb l’objectiu d’anticipar-se als problemes, abans de que es converteixin en una emergència  

  • Possibilitat de fer un reset al grup electrogen de una forma tan ràpida com senzilla.

  • Té una funcionalitat que li permetrà realitzar tot tipus de proves i  tests a distancia.

  • Reduirà considerablement les visites dels tècnics, així com algunes tasques de manteniment que, fins avui, eren presencials.

  • Crearà la seva pròpia base de dades i tindrà monitoritzat tot el període d’activitat del seu grup en el seu telèfon.

  • També ofereix la possibilitat de monitoritzar l’activitat de tercers equips connectats al seu grup.

Els nostres grups electrògens

Les noves tecnologies han facilitat moltíssim aquest procés de control i gestió remota d’un grup electrogen

 Abans de l’aparició i el desenvolupament de les tecnologies de la informació, aquest procés de gestió remota de grups electrògens era moltíssim més complicat. Mancàvem de la fiabilitat necessària per a garantir el bon funcionament dels equips de subministrament elèctric, i tots els intents requerien de grans partides de pressupost. Amb el canvi de paradigma que hem viscut durant els últims anys, tot s’ha tornat molt més senzill i econòmic. El servei que oferim a tots els nostres clients amb aquesta app, no requereix d’una gran inversió, compta amb una usabilitat súper senzilla i la seva fiabilitat està més que garantida. És una molt bona solució per a totes aquelles instal·lacions i equips que es troben allunyats de la civilització i les grans urbs, augmentant la capacitat i el temps de reacció exponencialment, amb tots els avantatges que això comporta.

Si té alguna pregunta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres

controlador per a grup electrogen

Tot sistema nou genera dubtes als usuaris. Ho sabem i volem que tingui molt clar que una part important del nostre treball diari consisteix a assessorar-lo i contestar-li a totes les preguntes que siguin necessàries. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a rebre un tracte directe i personalitzat. Ho pot fer emplenant el formulari de contacte que es trobarà en aquesta web; enviant un correu electrònic a agresa@agresa.es; o trucant per telèfon al 93 877 20 20.

Com a experts en instal·lacions de grups electrògens complicades, crea’ns quan li assegurem que està aplicació li facilitarà moltíssim la gestió diària del seu equip de subministrament elèctric. No tingui cap mena de dubte!

Parlem?