Cada cop és més freqüent l’ús dels grups electrògens com a eines per generar electricitat en llocs on no hi ha subministrament elèctric. Estem parlant d’una opció imprescindible en espais com hospitals, fàbriques, centres de dades, centres comercials, edificis, presons i espais amb bastant flux de gent, entre molts d’altres, on és necessària una altra font d’energia alterna.

A AGRESA som especialistes en la venda de grups electrògens i t’assessorem en l’elecció del teu grup perquè gaudeixis d’un subministrament elèctric òptim en tot moment sense haver de dependre de la xarxa elèctrica convencional.

Més sobre AGRESA
millors grups electrògens 2021

Els grups electrògens: fonts alternes i confiables d’electricitat

millors grups electrògens 2021

Quan parlem de grups electrògens,  ens estem referint a aquells dispositius que contenen un generador elèctric que és accionat mitjançant un motor de combustió interna i que són utilitzats com a sistemes alternatius i de suport per subministrar electricitat quan el subministrament convencional no arriba.

Aquestes fonts confiables d’electricitat o generadors  poden ser estacionaris o portàtils segons la necessitat energètica i del lloc on siguin necessaris. No és el mateix fer servir un generador d’electricitat en un hospital que en un magatzem comercial o en una casa. Les característiques d’abast i de potència no són les mateixes, com tampoc ho és el seu ús prolongat. 

A AGRESA fa més de quaranta anys que treballem al sector dels grups electrògens industrials i la nostra trajectòria ens avala com a grans coneixedors d’aquest mercat i com el partner ideal per assessorar la compra i realitzar el manteniment de grups electrògens de les millors marques

En el context actual d’automatització de processos productius, en què el dia a dia de moltes empreses de tota mena està subjecte a la dependència de la xarxa elèctrica resulta imprescindible garantir el subministrament elèctric de manera permanent. En aquest context els grups electrògens són un magnífic aliat per a les empreses.

A AGRESA  podem trobar els grups electrògens industrials que més s’ajustin a les seves necessitats. També ens fem càrrec de la seva instal·lació i de realitzar les revisions de manteniment periòdicament per assegurar el bon funcionament del grup electrogen.

El nostre catàleg

Principals tipus de grups electrògens

Existeixen tres tipus de grups electrògens amb diferents característiques que donen resposta a diferents realitats i tots ells estan incloses al nostre equip.

Potència d’emergència

Grup electrogen dissenyat per funcionar no més de 200 hores anuals amb una potència màxima nominal. Si se sobrecarreguen és molt probable que tinguin errors de funcionament. Si no s’utilitzen amb la màxima potència, poden funcionar més hores. Es fan servir en aquells llocs en els quals la xarxa elèctrica pateix caigudes habitualment. 

Potència principal o Prime Power

Grups electrògens dissenyats per ser utilitzats el període de temps que sigui necessari a una potència variable en la qual la seva màxima potència és la nominal. Tenen gran capacitat de càrrega i s’utilitzen molt freqüentment al sector de la construcció i la mineria. Funcionen amb dièsel.

Potència contínua

Grups electrògens amb unes característiques molt similars als de potència principal. La gran diferència entre ambdós és que aquests sí que poden treballar al màxim de potència nominal el temps que sigui necessari. Aquest tipus de grups electrògens industrials s’utilitzen en centrals hidroelèctriques o torres de control.

A AGRESA treballem amb les millors marques

Oferir un servei de màxima qualitat forma part de la nostra filosofia d’empresa i per aquest motiu treballem amb les principals marques que es dediquen a la fabricació de grups electrògens. 

Els grups electrògens industrials que subministrem als nostres clients són d’última generació i són insonoritzats, tenen un consum reduït i garanteixen baixos índexs d’emissions contaminants.

Les marques amb les quals treballem estan entre les millors a nivell internacional

  • KOFO. Són una empresa capdavantera pel que fa a la investigació i desenvolupament de nous motors dièsel.  El know-how que han acumulat en aquest àmbit els converteix en uns dels referents al sector dels grups electrògens.

  • BADOUIN. Marca francesa amb més d’un segle de trajectòria que és un referent dins el sector nàutic. Aposta per la innovació i el desenvolupament amb els seus múltiples centres d’I+D repartits per tot el món.

  • MITSUBISH Empresa que proporciona sistemes de generació d’energia personalitzats a partir de la seva tecnologia Sèrie MU-G. Els seus equips es caracteritzen per ser de fàcil instal·lació i manteniment.

millors grups electrògens 2021
millors grups electrògens 2021
  • DOOSAN. És l’empresa més antiga de Corea amb més de 120 anys d’història. La seva oferta de grups electrògens compta amb uns panells d’última generació molt fàcils d’utilitzar.

  • CUMMINS. Empresa especialista en motors dièsel i combustibles alternatius. Abanderen la filosofia de la sostenibilitat al sector.

No te n’oblidis, si estàs pensat a realitzar una inversió per comprar un grup electrogen, a AGRESA tenim molt per oferir-te. Aposta per autèntics professionals del sector energètic, amb més de trenta anys d’experiència. I no només això, també podem fer-nos càrrec del manteniment del seu grup o comprovar el seu estat amb els nostres bancs de proves.

Si treballes amb nosaltres trobaràs un equip professional, a qui li agrada el tracte proper i a qui pots explicar-li les teves necessitats. El nostre equip comercial estudiarà tots els teus interessos i et farà una proposta personalitzada. 

Només has de trucar i confiar en una de les empreses de grups electrògens amb més operativitat arreu del país. Pots escriure’ns a agresa@agresa.es  o si ho prefereixes, trucar-nos al  938 77 20 20.