Necessita un grup electrogen per a la seva empresa?

Agresa: una empresa de referència a Barcelona, Agresa

Com a empresa de venda de grups electrògens hem volgut publicar aquest post explicant algunes de les raons més importants per les quals hauria de plantejar-se comprar un grup electrogen per a la seva empresa.

La veritat és que existeixen una infinitat de motius per a això. En primer lloc, si la seva activitat empresarial requereix generar electricitat durant moltes hores o dies de manera ininterrompuda, l’ideal és comprar un grup electrogen dièsel. Si utilitza maquinària pesant i no pot fiar-se de la xarxa elèctrica convencional perquè sofreix corts habitualment, és de vital importància que comenci a pensar-li-ho seriosament.

Evidentment, si les seves instal·lacions estan allunyades de nuclis urbans i ciutats, i no tenen accés a la xarxa elèctrica, llavors no li quedarà més remei que invertir en un grup electrogen industrial, depenent de la potència que necessiti la seva activitat.

També es converteixen en una cosa indispensable en llocs on s’ofereixin tota mena de serveis: hospitals, col·legis, comissaries, residències d’ancians…

Quedar-se sense electricitat en llocs com aquests pot comportar pèrdues irreparables i és estrictament necessari que disposin d’un grup electrogen per si la xarxa elèctrica cau.

Per a més informació

Grups electrògens adaptats i preparats per a subministrar electricitat davant qualsevol situació

Agresa: una empresa de referència a Barcelona, Agresa

Agresa és una empresa de venda de grups electrògens que treballa amb les principals marques mundials: Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU.

Aquests fabricants són líders del sector energètic i durant els últims anys han dissenyat i desenvolupat tota mena de grups electrògens d’última generació, amb especial atenció als equips insonoritzats, de consum reduït, i amb baixos índexs d’emissions contaminants. Sempre posant l’accent en la preservació del medi ambient o a millorar la recopilació de dades, sense deixar de costat que la prioritat principal és la de satisfer les necessitats elèctriques de cadascun dels seus clients.

Dit això, si necessita més informació o assessorament, només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial d’Agresa i estudiarem el seu cas amb deteniment, amb l’objectiu de trobar la solució i l’equip perfecte per a vostè. Aquest és el nostre treball!

Dóna un cop d’ull als nostres grups