FG Wilson, una empresa referent amb més de 50 anys d’experiència en el disseny de grups electrògens dièsel

Grups electrògens FG Wilson: característiques i consum, Agresa

FG Wilson és una empresa que es dedica al disseny i subministrament de grups electrògens dièsel. Distribueix els seus equips per tot el món i compta amb més de cinquanta anys d’experiència, factor que s’ha convertit en la millor garantia de fiabilitat i qualitat per als seus grups electrògens. La seva gamma de productes oscil·la entre els 6,8 i els 2500 kVA. Inclou des de grups electrògens oberts i crestalleres d’ús domèstic fins a mòduls que funcionen com a estacions d’energia completes, dedicades al subministrament d’electricitat a xarxes nacionals.

FG Wilson: solucions a mesura per a necessitats energètiques de major envergadura

Grups electrògens FG Wilson: característiques i consum, Agresa

Obert a tota mena de projectes, pot dissenyar equips per a necessitats energètiques de major envergadura, proporcionant solucions fetes a mesura que s’adapten a les necessitats de cada projecte o client. La posició actual de FG Wilson és molt clara, és un líder mundial del sector energètic, d’una banda, fruit de l’experiència en l’àmbit de l’enginyeria elèctrica, i per l’altre, a causa de la forta inversió que ha realitzat durant els últims anys en I+D de noves tecnologies o mètodes de producció.

FG Wilson i la seva expansió internacional

Grups electrògens FG Wilson: característiques i consum, Agresa

Amb centres de producció internacionals al Brasil, la Xina, l’Índia i els EUA, més la seu central a Irlanda del Nord, les operacions de fabricació de FG Wilson han crescut exponencialment.  Entre totes les seves instal·lacions i centres abasta més de 186.000 m² per tot el planeta, des dels quals produeix més de 132.000 grups electrògens a l’any. Una xifra d’autèntic rècord!

D’altra banda, amb al voltant de 370 distribuïdors autoritzats com ho és Agresa, en més de 150 països, sumat a la seva experiència internacional i perícia en enginyeria, s’ha situat en les millors condicions per a oferir els sistemes de generació d’energia més rendibles i tècnicament avançats del món. Agresa dóna fe d’això i ho certifica!

Parlem?