Som un distribuïdor de grups electrògens dièsel que treballa amb les marques de més prestigi del panorama internacional

grup electrogen trifàsic dièsel

Des dAgresa, en aquest post ens agradaria parlar dels avantatges dels generadors trifàsics dièsel  per sobre dels monofàsics. Una de les més importants la trobem en el valor del seu voltatge.

En un post anterior ja expliquem exactament què eren i com funcionaven aquest tipus de grups; un grup electrogen trifàsic és un generador que disposa d’un sistema de distribució d’electricitat, format per tres corrents alterns monofàsics, de la mateixa freqüència i amplitud.

Una de les principals diferències entre els dos tipus de grups està en el fet que els generadors monofàsics solen alimentar equips i sistemes domèstics, mentre que els trifàsics són molt més comuns i habituals en instal·lacions industrials.

Alguns avantatges i particularitats dels grups electrògens trifàsics dièsel

  • Perquè el grup funcioni de forma idònia, és important que el circuit elèctric estigui equilibrat. Cadascun dels corrents monofàsics que ho formen ha de tenir una diferència de fase simètrica de 120° elèctrics. Si això no passa, es diu que el sistema no està balancejat.

  • En els sistemes trifàsics existeixen dos tipus de connexions, en forma d’estrella o en forma de triangle. 

  • Si agafem com a exemple dos grups electrògens de potència idèntica, un monofàsic i l’altre trifàsic, veurem que el grup trifàsic és més petit, compacte i menys pesat.

  • Els grups electrògens trifàsics no pateixen vibracions, ja que el seu parell, així com la potència total utilitzada són sempre constants.

  • Els debanaments dels generadors trifàsics se solen fer servir d’una forma molt més eficient.

  • En un grup electrogen trifàsic, la potència total mai és igual a zero.  

Saber més de la nostra empresa

Si vol comprar un grup electrogen trifàsic dièsel, hauria de donar un cop d’ull al nostre catàleg

grup electrogen trifàsic dièsel

Si dedica cinc minuts a navegar per la nostra web,  veurà que comptem amb grups electrògens trifàsics dièsel de totes les marques de referència dins del sector de l’energia. 

Contactar amb Agresa

El sector de l’energia i els principals fabricants de grups electrògens porten ja un temps apostant per la recerca i el desenvolupament de tecnologies i sistemes més nets, eficients i productius. Tots ells han llençat al mercat línies de grups electrògens de baix consum, silenciosos, més fiables, eficients i productius. 

Per què apostar per Agresa per a comprar el seu grup electrogen?

Nosaltres comptem amb grups electrògens de totes les potències, un equip tècnic humà excel·lent, que és el nostre major valor, i una llarga llista de serveis relacionats amb els grups electrògens a la seva disposició. Com a especialistes de la venda de grups electrògens per a diferents sectors, l’acompanyarem durant tot el procés de compra, estudiarem les necessitats energètiques de la seva instal·lació o activitat laboral i trobarem el grup electrogen més adequat i eficient, ajudant-lo a prendre la decisió correcta.

Però és important valorar que aquí no acaba la nostra relació, ja que disposem d’un excel·lent servei postvenda i solem encarregar-nos de totes les feines relacionades amb el manteniment preventiu i correctiu dels grups electrògens que instal·lem. 

Per altra banda, tenim un alt grau d’especialització en instal·lacions de grups electrògens en llocs complicats, allunyats del terra, en espais de dimensions reduïdes o situats a una gran distància de qualsevol nucli urbà. Vegi la nostra extensa carpeta de projectes i instal·lacions realitzades:

Projectes realitzats per Agresa

Si vol rebre assessorament personalitzat o té alguna pregunta què fer-nos referent als nostres serveis o grups electrògens, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres trucant per telèfon al (+34) 93 877 20 20, enviant un correu electrònic a agresa@agresa.es o emplenant el formulari de contacte que trobarà clicant aquest enllaç. 

Escollir el grup electrogen que més li convingui no resulta una tasca senzilla, convé deixar-se aconsellar i guiar per professionals, per a no cometre errors de cap mena. La nostra experiència, trajectòria i equip són la major de les garanties per cadascun dels nostres clients.