El millor servei tècnic, juntament amb una àmplia oferta d’equips a la seva disposició

Ens complau poder dir que portem gairebé quaranta anys treballant dins del sector de l’energia i els grups electrògens, concretament des de 1981. Sempre hem apostat per la innovació com a motor principal de la nostra identitat de marca.

Avui dia, venem grups electrògens de totes les potències i preus, adaptant-nos a les necessitats i requisits de cada projecte o instal·lació, i amb una àmplia oferta que abasta les marques més importants del panorama internacional, com Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU.

grupo electrógeno precio, Agresa

Exemples dels grups electrògens i les instal·lacions que solem dur a terme

Transcorregut tot aquest temps, hem adquirit moltíssima experiència i recorregut una llarga trajectòria fins a arribar a situar-nos on ens trobem actualment. Hem instal·lat els nostres grups per tot el país i en diferents parts del planeta, acceptant i superant tota mena de reptes pel que fa a la situació geogràfica o les característiques particulars de cada instal·lació.

Projectes nacionals: vam tenir un paper molt important en l’última remodelació de l’aeroport de València

grupo electrógeno precio, Agresa

Vam tenir l’oportunitat de participar en l’última remodelació de l’aeroport de València, instal·lant tres grups electrògens amb un motor Cummins, mitjançant un sistema en paral·lel entre ells i en paral·lel amb la xarxa, que subministrava una potència total de 2500 kVA. 

Una de les característiques principals d’aquests grups es que disposen d’una tensió de sortida de 6000 V, sent capaces d’evitar les caigudes innecessàries de tensió i els costes de cablejat. 

Altres característiques tècniques interessants d’aquesta instal·lació:

  • Els tres grups portaven amortidors antisísmics.

  • Armaris de control de grups, amb controladors DEIF: pantalla tàctil en cada grup i un quadre de control comú.

  • Instal·lem suportacions de canalització de sortida de gasos extrema.

  • En cas d’emergència, els nostres grups són capaços de garantir la càrrega elèctrica de tot l’Aeroport de València d’una forma segura, eficaç i eficient.

Saber-ne més de la nostra empresa

Projectes en llocs de difícil accés on va haver d’intervenir maquinària pesant

Cada vegada que un dels nostres clients ens demana la instal·lació d’un grup electrogen, no sempre tot resulta un camí de roses per diferents raons: el lloc d’aquesta instal·lació està allunyat del sòl i a gran altura, a desenes de quilòmetres de qualsevol nucli urbà, en espais molt reduïts i amb molt poca llum…

En aquest projecte, tal com es pot observar a la foto, van sorgir complicacions de diferent índole, que vam haver d’anar superant fins a aconseguir que tot sortís a la perfecció:

grupo electrógeno precio, Agresa
  • Va ser necessari llogar una grua de gran tonatge per a instal·lar l’equip fins al seu emplaçament.

  • L’accés al recinte on havíem d’instal·lar l’equip era de mesures molt justes.  Això ens va obligar a moure l’equip 90è i, a més, a desplaçar-lo algun metre sense poder usar eines d’alçat o tir com la grua.

  • Tot estava condicionat per les obres confrontants que s’havien de realitzar en la zona. Aquesta planificació de construccions diverses ens va obligar a treballar amb un temps limitat i just.

  • A causa de les característiques del projecte, van ser necessaris un camió, una grua i elements especials d’arrossegament de maquinària pesant.

Saber-ne més sobre aquest projecte

Projectes internacionals: la dessalinitzadora Honaine, en Wilaya de Chlef, Algèria

grupo electrógeno precio, Agresa

La planta dessalinitzadora Honaine se situa en la població de Wilaya de Chlef, situada al nord-oest d’Algèria, a uns 200 quilòmetres d’Alger, en la costa del Mediterrani.  Pot arribar a processar una quantitat d’aigua potable d’uns 200.000 m³ diàriament.

Ens van contractar per a idear i dur a terme la instal·lació d’un grup electrogen de 450 kVA d’emergència que pogués cobrir les necessitats energètiques de la planta.

El més difícil era portar fins allà les instal·lacions de sortida d’aire i gasos fetes en els nostres tallers, per la qual cosa vam haver de calcular les mesures al mil·límetre i amb molta atenció, per a evitar tota mena de problemes durant la fase d’instal·lació sobre el terreny.

L’altra part difícil era aconseguir complir amb tots els terminis d’execució i lliurament, però gràcies a la professionalitat i el bon fer del nostre equip, no vam tenir cap problema i tot es va lliurar quan tocava.

Això són només tres exemples de la llarga llista d’instal·lacions de grups electrògens que hem realitzat durant tota la nostra història. Creiem que, sense cap dubte, cadascun d’elles resulta la millor garantia per a totes aquelles persones que estan pensant si apostar per Agresa per a comprar un grup electrogen

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres si té preguntes què fer-nos referents als nostres productes o serveis. Estarem encantats d’atendre-li!

Contactar amb Agresa