En situacions complicades no pot haver-hi errors de subministrament elèctric

Grups electrògens en hospitals. Que és el que s'ha de tenir en compte?, Agresa

Els grups electrògens en hospitals són una cosa indispensable. Com diu el refranyer, més val prevenir que lamentar-se. El cost que pot tenir una apagada d’uns pocs minuts en un hospital és difícil de quantificar, tant en termes econòmics com humans. És probable que les conseqüències comportin una infinitat de problemes difícils de solucionar. El més important és garantir en tot moment la seguretat i el benestar dels pacients. Els hospitals i centres d’emergències requereixen de grups electrògens infal·libles; necessiten un subministrament d’emergència que garanteixi l’electricitat davant qualsevol fallada de la xarxa.

Què depèn de la xarxa elèctrica en un hospital?

  • El funcionament dels equips de cirurgia i els quiròfans

  • El monitoratge dels pacients

  • Els sistemes de medicació electrònica dels pacients

  • Radiologia i altres sales de proves

  • La llum i els sistemes elèctrics de totes les habitacions i sales de l’hospital

Donat el cas que es produeixi un tall en la xarxa de distribució elèctrica, els grups electrògens han d’oferir totes les garanties que arrencaran en el mínim de temps possible perquè l’activitat en quiròfans, bancs de proves, laboratoris o plantes d’hospitalització, no es vegi afectada.

El benestar dels pacients sempre està per sobre de tot

Grups electrògens en hospitals. Que és el que s'ha de tenir en compte?, Agresa

El benestar dels pacients és el més important en qualsevol centre sanitari, per això han de tenir-se en compte diferents aspectes quan vaig arribar l’hora de triar grup electrogen.  Donada la sensibilitat dels espais hospitalaris, Agresa realitza amb cada projecte un rigorós estudi de les necessitats d’insonorització dels grups electrògens, així com de les sales en les quals s’instal·len els equips, per a garantir que les emissions acústiques es redueixen a la mínima expressió.

D’altra banda, els hospitals gaudeixen d’un protocol per a garantir que els generadors es mantinguin en un estat òptim i apropiat per al seu ús en qualsevol moment. L’objectiu principal és assegurar l’electricitat quan el subministrament general és interromput per alguna fallada. Es tracta d’un manteniment preventiu mensual dut a terme per tècnics del mateix hospital i un molt més complet, realitzat per empreses especialitzades una o dues vegades a l’any. Si té dubtes o necessita una mica d’assessorament, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres. En un hospital, no es poden córrer riscos innecessaris!

Podem ajudar-te?