Des de potències petites a grups electrògens de 800 kVA: dissenyats per a cobrir les necessitats de cada client

Grups electrògens Cummins: per què triar un equip d'aquesta marca?, Agresa

Quan parlem dels grups electrògens Cummins, ho estem fent d’un fabricant que és líder mundial en el disseny i la fabricació d’equips de generació d’energia. Ells mateixos produeixen tots els components dels grups electrògens: motor, alternador, sistemes de control…

Això ha aconseguit que tots els elements treballin en harmonia des del primer moment, convertint-se en un factor clau que redueix els errors de funcionament a la mínima expressió.

Solucions i grups electrògens dissenyats per a utilitzar-se com a font d’energia primària

Necessita un grup electrogen que li subministri energia durant períodes de temps prolongats?

Llavors li interessarà saber que Cummins li ofereix fonts d’energia primària econòmica per a instal·lacions industrials i municipals de tota mena. Aquests grups electrògens estan especialment dissenyats per a ser utilitzats en localitzacions on no és possible accedir a la xarxa elèctrica convencional o no es pot garantir que aquesta ofereixi un subministrament energètic estable i fiable.

Un sistema d’energia primària de Cummins és més que un simple equip. Ofereix un rendiment a prova de fallades en qualsevol circumstància:

  • Solucions especialitzades per al subministrament d’energia en entorns difícils.

  • Fiabilitat i durabilitat dels equips.

  • Possibilitat de triar motors alternatius dièsel o de gas natural, amb tecnologia adaptada de primera classe.

  • Paral·lelització del sistema, operació i monitoratge en remot.

  • Excel·lent servei postvenda.

Aquestes són algunes de les característiques més destacades dels grups electrògens de potència contínua, que Cummins  fa anys que dissenya i comercialitza per tot el món. Aquests han estat provats en una infinitat d’aplicacions diferents, tant en el sector industrial com el dels serveis, aconseguint sempre els millors resultats. En el catàleg digital d’Agresa trobarà tots els models que té a la seva disposició.

Catàleg d’Agresa /Cummins

Necessita més informació sobre els grups electrògens Cummins?

Grups electrògens Cummins: per què triar un equip d'aquesta marca?, Agresa

Si necessita informació sobre els grups electrògens de 800 kVA i de potència contínua, o qualsevol dels altres models del catàleg d’Agresa, només ha de posar-se en contacte amb el seu departament comercial. Com a proveïdor de grups electrògens de referència a Barcelona, disposa d’un equip d’enginyers i tècnics especialistes que estudiaran les seves necessitats energètiques amb deteniment, per a aconseguir donar amb l’equip ideal per a la seva empresa. Així de senzill!

Contacti amb Agresa