Què són els grups electrògens amb motor Kofo?

Els grups electrògens amb motor Kofo són un tipus específic de motors dièsel, pertanyents a la companyia Shadong Kofo Co Una empresa dedicada al desenvolupament i la investigació d’equips d’alta tecnologia. Des d’Agresa volem fer una petita reflexió, analitzant perquè creiem que hauries de triar aquest tipus de motor.

Per què escollir els grups electrògens amb motor Kofo?

grups electrògens Kofo

Cal esmentar que aquest ha estat el motor més usat i venut dins el mercat nacional durant tots aquests anys de creixement industrial. Aquest tipus de motors han donat molt bons resultats en generadors dissenyats per a un ús continu.

D’altra banda, les proves que hem efectuat en els nostres tallers, amb bancs de càrregues resistives o impactes de càrrega molt elevats, ens han demostrat un cop més el seu elevat grau de fiabilitat.

El fet que demostra tot això el trobem en el fet que des que va començar a importar-se en 2009, s’han venut a Espanya, més de mil dues-centes unitats. Sens dubte, un èxit comercial de la companyia que el fabrica.

Quines característiques tenen els grups electrògens amb motor Kofo?

grups electrògens Kofo

Els motors Kofo es diferencien dels motors més habituals que podem trobar al mercat actual per la forma en què estan construïts.

Vegem un exemple perquè s’entenguin bé les diferències bàsiques:

  • Per a un grup electrogen de 110KVA estem muntant un motor Kofo de 6 cilindres amb una cilindrada de 6,5 litres i una potència igual a quilowatts mecànics.

  • Per a un grup electrogen de 110KVA també vam muntar un motor de la marca PERKINS de 4 cilindres, una cilindrada de 4,4 litres i de la mateixa potència a l’anterior.

A tall de resum, passarem a esquematitzar les seves principals avantatges:

  • Preu menor que els principals motors de la competència. Surt entre un 20% i un 40% més econòmic.

  • La seva qualitat i eficiència estan àmpliament demostrades.

  • Augment de la recepció d’impactes de càrregues, (un 40% de més) en comparació dels seus principals competidors. Això resulta extremadament útil en grups electrògens dissenyats per a situacions d’emergència.

  • Gaudeix d’una gran simplicitat mecànica i no depèn de cap programari per intervenir els motors, oferint major rapidesa en reparacions.

Per avui ja n’hi ha prou. Des de Agresa ens agrada recomanar aquest tipus de motor per la seva potència, seguretat, i eficiència. Un valor segur que no li decebrà.