Grups electrògens per a la construcció. Per què són tan necessaris?, Agresa

Característiques principals dels grups electrògens per a la construcció

En el sector de la construcció és molt comú que les obres, en la seva fase inicial, no disposin d’un subministrament de corrent elèctric suficient per a poder començar a treballar. És llavors quan l’ús d’un grup electrogen fiable i potent es torna indispensable. Almenys fins a realitzar la instal·lació elèctrica pertinent per a poder treballar mitjançant la xarxa elèctrica convencional. Quines característiques són les més adequades en un grup electrogen per a la construcció?

Energia i electricitat en una obra. Quin generador ha de triar?

Els grups electrògens per a la construcció solen tenir aquestes característiques:

  • La seva potència oscil·la entre els 10 kVA i els 100 kVA trifàsics.
  • Solen ser models insonoritzats i silenciosos.
  • Amb arrencada a demanda segons la situació o la potència que es requereixi.

D’altra banda, és ben cert que en construccions molt grans s’han arribat a utilitzar grups electrògens de fins a 500 kVA trifàsics. També cal tenir en compte que, en finalitzar una obra, se sol instal·lar un grup electrogen d’emergència per a poder tenir accés a l’electricitat, en cas que la xarxa elèctrica convencional pateixi alguna fallada.

Grups electrògens per a la construcció. Per què són tan necessaris?, Agresa

Encara té dubtes sobre els grups electrògens per a la construcció?

Si necessita que l’assessorem o és dels quals prefereix un tracte directe i personalitzat, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament comercial mitjançant el formulari que trobarà en aquesta web o trucant per telèfon a les nostres oficines. Disposem d’un equip tècnic especialitzat que li mostrarà totes les possibilitats i analitzarà les seves necessitats energètiques al detall. En situacions com les que es donen en una obra, la font d’electricitat té l’obligació de ser potent, estable i fiable a parts iguals. Pensi que una fallada del grup electrogen pot deixar sense treballar a un gran nombre de persones i professionals. Confiï en Agresa i la seva tranquil·litat estarà més que garantida!

Faci un cop d’ull als nostres grups