grupo electrógeno Doosan

La pandèmia de COVID-19 ha posat de manifest la importància de comptar amb sistemes d’energia de suport en hospitals, clíniques i centres sanitaris, però també en altres tipus d’instal·lacions que requereixen un subministrament elèctric fiable i constant. Una d’elles són les residències d’avis, on la població vulnerable necessita cures constants i una atenció mèdica ràpida i efectiva.

En aquest sentit, la instal·lació de grups electrògens en residències d’avis pot ser una excel·lent solució per a garantir la continuïtat del subministrament elèctric en cas d’apagades o talls de llum. Els grups electrògens són dispositius capaços de generar electricitat a partir de combustibles, com el gasoil, i poden ser utilitzats per a subministrar energia a les instal·lacions en cas de fallades en la xarxa elèctrica.

Una dels principals avantatges de comptar amb un grup electrogen en una residència de majors és la seguretat i tranquil·litat que proporciona als residents i als seus familiars. En situacions d’emergència, com a apagades o fallades en la xarxa elèctrica, el grup electrogen s’activa de manera automàtica i proporciona electricitat a les instal·lacions, la qual cosa permet mantenir en funcionament els sistemes mèdics i de seguretat necessaris per a garantir el benestar dels residents.

Mantenir la normalitat diària en una residència és fonamental

Un altre aspecte a tenir en compte és la possibilitat de fer servir els grups electrògens per a subministrar energia a zones comunes de la residència, com a salons o menjadors, en cas d’apagades. Això permet mantenir una certa normalitat en el dia a dia dels residents, la qual cosa pot ser molt beneficiós per al seu benestar emocional i psicològic.

A més, la instal·lació de grups electrògens en residències d’avis també pot ser una excel·lent manera de reduir els costos d’energia a llarg termini. Els grups electrògens són dispositius altament eficients i de baix consum de combustible, la qual cosa pot impactar positivament en la rendibilitat de la residència.

Per descomptat, la instal·lació de grups electrògens en residències d’avis ha de ser duta a terme per professionals qualificats i amb experiència en el sector. A Agresa comptem amb un equip d’experts en la instal·lació i manteniment de grups electrògens, que li garanteixen un servei ràpid i eficient, adaptat a les seves necessitats específiques.

A més, a Agresa treballem amb les principals marques del mercat, la qual cosa ens permet oferir als nostres clients una àmplia varietat de grups electrògens d’alta qualitat i fiabilitat. Estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients i ens esforcem per oferir solucions energètiques eficients i personalitzades, que s’adaptin a les necessitats específiques de cada projecte. Contacti amb nosaltres i descobreix com podem ajudar-lo a garantir la continuïtat del subministrament elèctric en la seva residència d’avis.

grupo electrógeno Doosan