Estem en ple mes de desembre i és el moment en el qual molts negocis de muntanya comencen la seva activitat anual. Estacions d’esquí, bars, cafeteries, restaurants, empreses d’activitats de muntanya… Infinitat de negocis depenen de l’arribada del fred i de la neu per a atreure els seus clients.

Molts d’aquests negocis solen trobar-se en zones de difícil accés o que poden arribar a quedar aïllades després de grans nevades o que podrien arribar a perdre el subministrament elèctric a causa de temporals. Per això, és de vital importància comptar amb grups electrògens que puguin donar suport davant qualsevol imprevist o, fins i tot, que serveixin com a únic manteniment elèctric en zones remotes.

No obstant això, el fred pot ser un gran enemic dels grups electrògens a la muntanya. Pot afectar el seu correcte funcionament, al seu manteniment i a la seva durabilitat, per això és important prendre mesures extres si comptes amb un equip electrogen a la muntanya.

grupo electrógeno Doosan

Quines mesures he de prendre per a mantenir el meu equip a ple rendiment en el fred?

grupo electrógeno Doosan

La primera mesura que has de prendre per a garantir el correcte funcionament del teu grup electrogen és l’ús de líquid anticongelant. Gràcies a ell, el nostre equip podrà funcionar de manera correcta suportant una temperatura de fins a -18 °C.

Una altra solució és la resistència d’escalfament. Gràcies a ella, el nostre grup electrogen podrà escalfar l’aigua de l’equip a uns 50 °C per a aconseguir una temperatura òptima per al seu treball.

Instal·lar el nostre equip dins d’un contenidor també és una solució per a entorns de molt de fred. D’aquesta manera obtindrem una major protecció d’aquest. Fins i tot existeixen contenidors calefactats que poden millorar encara més les condicions de manteniment i funcionament del nostre grup electrogen en zones de fred extrem.

Si tens un negoci que requereix un grup electrogen, però et fa dubtar el seu funcionament perquè et trobes en zones de baixes temperatures, truca’ns i t’assessorarem. Estudiarem el teu cas i t’oferirem la millor solució adaptada a les teves necessitats. No sols pel que fa al fred, sinó també al tipus d’equip i potència que necessitaràs per al correcte desenvolupament de la teva activitat.