Si està buscant comprar un grup electrogen gran, tenim molt a oferir-li

grups electrògens grans

Els grups electrògens grans i les instal·lacions en llocs complicats són dues de les nostres especialitats. Portem molts anys desenvolupant i instal·lant solucions de subministrament elèctric, així com treballant amb les marques més reconegudes del mercat. Si s’està plantejant comprar un grup electrogen de grans dimensions, hi ha una sèrie de directrius i consells que ens agradaria donar-li, perquè no cometi errors i esculli exactament el grup adeqüat per a la realització de la seva activitat empresarial o industrial.

Si dona una ullada al nostre catàleg, veurà que disposem de grups electrògens de diferents potències, models insonoritzats i silenciosos, amb una llarga llista de serveis, amb especial atenció a tot el referent a l’manteniment, tant preventiu com correctiu. D’altra banda, si es fixa en els projectes que hem realitzat al llarg d’aquests anys, ha de comprovar que hem dut a terme tot tipus d’instal·lacions en llocs complicats: elevats de terra, llocs de molt difícil accés, en espais molt reduïts …

Què és el que ha de tenir en compte per escollir un grup electrogen idòni?

Tipus de potències per al seu grup electrogen de grans dimensions

En primer lloc, toca parlar de la potència. Els grups electrògens grans i moderns es dissenyen en funció de les hores d’ús anuals o dels equips que es vagin a connectar. En aquest sentit, convé que tingui molt clara la potència necessària per al seu tipus d’activitat laboral.

Els grups electrògens grans solen ser de potència contínua o principal. Quina diferència hi ha entre les dues?

En el primer cas, estem davant d’equips de generació d’energia que solen trobar-se en estacions de bombament d’aigua o centrals elèctriques, o el que és el mateix, en qualsevol lloc on no es pugui accedir a la xarxa elèctrica convencional i es requereixi d’una font de subministrament contínua, ja que aquests equips estan especialment dissenyats per a un ús il·limitat.

En el segon cas, la principal diferència rau en un aspecte bàsic: mentre que els equips de potència contínua poden funcionar sempre sense parar en cap moment, els de potència principal, encara que també estan dissenyats per a un ús il·limitat, han de parar-se quan s’acaba amb les tasques de cada període d’activitat. Estem parlant de grups electrògens que solen instal·lar-se en mines, obres de grans dimensions, plantes industrials … Els dos tipus de potències i d’equips funcionen amb gasoil o dièsel per a un menor consum de combustible.

Els nostres grups electrògens

Els grups electrògens grans i de potència auxiliar

Dins d’aquesta categoria, trobem els equips de potència auxiliar i els de potència auxiliar d’emergència. Aquests, en els dos casos, han estat dissenyats per funcionar de forma puntual i en situacions on la xarxa convencional hagi caigut.

El primer pot romandre en funcionament durant un període que oscil·la entre les 200 i les 500 hores a l’any. En canvi, el període d’activitat del segon és molt menor, ja que només arriba a les 200 hores per any com a màxim. Solen instal·lar-se a hospitals, esdeveniments, edificis, plantes industrials petites amb accés a la xarxa elèctrica convencional, negocis particulars …

N’hi ha que funcionen amb gasolina i n’hi ha que ho fan amb dièsel, tot depèn del model escollit.

De vegades el silenci és or: grups electrògens insonoritzats

grups electrogens grans

Hi ha llocs on el silenci és una cosa estrictament necessaria. Per exemple, als hospitals, hi ha una llarga llista d’equips que, en cas de caiguda de la xarxa elèctrica, les pèrdues humanes i econòmiques podrien arribar a ser incalculables. Per aquesta raó, aquest tipus de llocs han de disposar d’un grup electrogen per a quan la xarxa elèctrica falli davant de qualsevol circumstància adversa. D’altra banda, també resulta imprescindible que l’equip escollit sigui insonoritzat, ja que els pacients necessiten estar tranquils i en calma per afrontar la seva recuperació de la millor manera. Sàpiga que a Agresa disposem de línies i equips insonoritzats de totes les marques amb les que treballem.

Posis en contacte amb nosaltres i l’ajudarem en la seva complicada elecció

Des d’Agresa sabem que comprar un grup electrogen gran no resulta mai una tasca senzilla. Si té dubtes o vol que estudiem el seu projecte, sempre d’acord amb vostè, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament comercial i el respondrem en la major brevetat de temps possible. No perdi més temps i posem-nos a treballar com més aviat millor!

Parlem del seu equip!