Característiques principals del grup electrogen dièsel industrial

El grup electrogen dièsel industrial. En quins casos hauria de plantejar-se la seva compra?, Agresa

El grup electrogen dièsel industrial sol requerir-se en llocs on sigui necessari el seu ús com a font i potència principal o contínua. Proporcionen una energia neta, segura i econòmica en situacions molt exigents i amb poc marge d’error. Es dissenyen amb un motor dièsel perquè com estan pensats per a funcionar durant un període de temps molt ampli, que utilitzin aquest tipus de carburant redueix el consum i gasta menys que si el grup triat funcionés amb gasolina.

On ens trobarem aquest tipus de generadors elèctrics industrials dièsel?

El grup electrogen dièsel industrial. En quins casos hauria de plantejar-se la seva compra?, Agresa

En primer lloc, volem parlar dels generadors que s’usen com a potència principal, també anomenats equips “Prime Power”. Estan pensats per a usar-se de forma il·limitada, però es desconnecten en acabar la seva labor, i solen trobar-se en plantes de producció industrial, obres de gran calibre, mines, pedreres, ramaderies, centraletes de telecomunicacions o ports marítims. Has de tenir en compte que depenent de la zona on vagis a instal·lar-ho haurà de complir amb la normativa específica sobre els nivells de soroll i estar insonoritzat.

D’altra banda, tenim els grups electrògens de potència contínua, que se solen trobar en centrals hidroelèctriques i llocs on es requereixi una gran potència. També són d’ús il·limitat i de càrrega fixa, però la diferència principal amb els anteriors és que aquests mai es desconnecten.

El grup electrogen dièsel industrial. En quins casos hauria de plantejar-se la seva compra?, Agresa

Només ha de posar-se en contacte amb nosaltres i explicar-nos perquè necessita el seu grup electrogen. En Agresa disposem d’un equip tècnic d’enginyers i especialistes que no descansaran fins a oferir-li la millor solució possible. Portem molts anys dedicant-nos a la instal·lació de grups electrògens industrials dièsel i sabem perfectament el que fem. Existeixen una sèrie de preguntes indispensables que ha de fer-se abans de triar el seu equip. És important tenir-ho clar per a evitar errors i imprevistos en la instal·lació o durant el seu funcionament. No perdi més el temps i confiï en els millors, aposti per Agresa i no es penedirà.

Fes-li un cop d’ull als nostres grups