Agresa t’ofereix servei de venda, manteniment i reparació

A Agresa fa més de quaranta anys que operem al sector dels grups electrògens industrials  i la nostra trajectòria ens avala com a grans coneixedors d’aquest mercat i com el partner ideal per a assessorar la compra i realitzar el manteniment de grups electrògens.

En el context actual d’automatització de processos productius, en el qual en dia a dia de moltes empreses de tota mena està subjecte a la dependència de la xarxa elèctrica resulta imprescindible garantir el subministrament elèctric de forma permanent. En aquest context, els grups electrògens són un magnífic aliat per a les empreses.

Si tens una empresa que requereix utilitzar electricitat durant moltes hores o dies de manera ininterrompuda, si utilitzes maquinària pesant i no et pots refiar de la xarxa elèctrica convencional perquè falla sovint o si les teves instal·lacions estan allunyades dels nuclis urbans i estàs en una zona rural, els grups electrògens industrials poden ser-te de gran ajuda.

Altres espais en què resulta impensable no disposar d’un grup electrogen són els hospitals, residències, escoles o comissaries, entre molts d’altres.

grups electrògens industrials
Agresa: el teu partner ideal

Puc comprar un grup electrogen a AGRESA?

Per descomptat que sí que pots confiar en Agresa per comprar grups electrògens. Estarem encantats d’ajudar-te a escollir entre la multitud de grups electrògens industrials existent el que més s’ajusta a les teves necessitats.

I no només això, sinó que ens farem càrrec de la seva instal·lació i si ho desitges, podem realitzar les revisions de manteniment i correctives periòdiques per assegurar-te que el teu grup electrogen funcionarà de manera òptima.

Existeixen tres tipus de grups electrògens amb diferents característiques que donen resposta a diferents necessitats.

grups electrògens industrials
Grups electrògens
  • De potència d’emergència. Grup electrogen dissenyat per a funcionar no més de 200 hores anuals amb una potència màxima nominal. Si se sobrecarreguen és molt probable que tinguin errors de funcionament. Si no es fan servir amb la màxima potència, poden funcionar més hores. S’utilitzen en aquells llocs en els quals la xarxa elèctrica pateix caigudes de manera habitual.

  • De potència principal o Prime Power. Grups electrògens dissenyats per a ser utilitzats el període de temps que sigui necessari a una potència variable en què el seu llindar és la potència nominal. Tenen una gran capacitat de càrrega i s’utilitzen molt freqüentment en el sector de la construcció i la mineria. Funcionen amb dièsel.

  • De potència continua. Grups electrògens amb unes característiques molt similars als de potència principal. La gran diferència entre ambdós és que aquests sí que poden treballar al màxim de potència nominal el temps que sigui necessari. Aquest tipus de grups electrògens industrials es fan servir en centrals hidroelèctriques o torres de control.

A Agresa som especialistes en la venda de grups electrògens i t’assessorem en l’elecció del teu grup perquè gaudeixis d’un subministrament elèctric òptim en tot moment sense haver de dependre de la xarxa elèctrica convencional.

A Agresa treballem amb les millors marques

Oferir un servei de màxima qualitat forma part de la nostra filosofia d’empresa i per aquest motiu treballem amb les principals marques que es dediquen a la fabricació de grups electrògens.

Els grups electrògens industrials que subministrem als nostres clients són d’última generació i són insonoritzats, tenen un consum reduït i garanteixen baixos índexs d’emissions contaminants.

Les marques amb què treballem:

  • KOFO. Són una empresa puntera pel que fa a la investigació i desenvolupament de nous motors dièsel. El know-how que han acumulat en aquest àmbit els converteix en uns dels referents en el sector dels grups electrògens.

  • BADOUIN Marca francesa amb més d’un segle de trajectòria que és un referent en el sector nàutic. Aposta per la innovació i el desenvolupament amb els seus múltiples centres d’R+D repartits per tot el món.

  • MITSUBISHI. Empresa que porporciona sistemes de generació d’energia personalitzats a partir de la seva tecnologia Serie MU-G. Els seus equips es caracteritzen per ser de fàcil instal·lació i manteniment.

grups electrògens industrials
Contacta amb nosaltres
  • DOOSAN. És l’empresa més antiga de Corea, amb 122 anys d’història. Tenen en cartera una completa línia de grups electrògens d’última generació que funcionen amb uns panells fàcils d’utilitzar.

  • MTU. Els grups electrògens industrials d’aquesta marca funcionen amb motors de baix consum i ofereixen un gran rendiment en totes les sèries. Fabriquen equips molt fiables que són capaços de funcionar durant llargs períodes de temps.

Si tens dubtes sobre quin grup electrogen industrial és el que necessites, contacta amb nosaltres i t’ajudarem sense cap mena de compromís. Pots escriure’ns a agresa@agresa.es o si ho prefereixes, pots trucar-nos al 938 77 20 20.