Quina és la diferència entre kW i kVA?

Té un grup electrogen industrial? El que explicarem a continuació us interessarà. El propòsit d’aquest article no és altre que establir les distincions bàsiques entre els mesuradors de potència actuals. La gran diferència entre aquestes dues unitats de mesura és el factor de potència: el kW (quilovat) és la unitat de potència real, mentre que kVA (Quilowatts Ampers) és la unitat de potència total. Aquesta es refereix a la potència real més la potència reactiva del seu generador.

El factor de potència estàndard per a un grup electrogen trifàsic és de 0,8. No obstant això, aquest pot variar dins d’una forquilla que va del 0 a l’1. Ha de tenir molt en compte que el valor kVA sempre serà més alt que el kW pel fet que inclou la potència reactiva.

Els grups electrògens industrials als EUA

grups electrògens industrials

En relació als grups electrògens industrials i comercials en països com els Estats Units, la cosa canvia una miqueta. El més habitual és que s’utilitzi el kW en detriment del kVA, com no passa a la resta del món.

En definitiva i per acabar …

grups electrògens industrials

Bàsicament, la denominació kW s’usa per mesurar la potència que un grup electrogen pot subministrar, basant-se en la potència que té el seu motor. Per contra, els kVA estableixen la capacitat final i total del grup electrogen. Sempre s’han de mostrar i indicar les dues mesures de potència perquè el client tingui tota la informació necessària per al bon funcionament del seu grup.

En Agresa som autèntics especialistes en grups electrògens industrials per a tota classe d’empreses, situacions i projectes. Només s’ha de posar en contacte amb nosaltres o visitar la nostra web per a més informació. En molt poc temps elaborarem un pressupost que s’adapti a les seves necessitats i li oferirem la millor opció pel que fa al grup electrogen.