Característiques principals dels grups electrògens insonoritzats

Grupos electrógenos insonorizados

Els grups electrògens insonoritzats proporcionen un avantatge molt important respecte dels convencionals. Són equips silenciosos per definició. És ben cert que, durant els últims anys, totes les grans marques han invertit temps i diners en el desenvolupament d’una nova gamma de grups electrògens silenciosos, amb l’objectiu de solucionar els típics problemes d’emissió de sorolls que donen els equips més antics de forma habitual.

Per què comprar un grup electrogen insonoritzat?

La quantitat màxima de soroll que pot suportar un ésser humà diàriament sense cap perjudici per al cos és, segons l’Organització Mundial de la Salut, de 70 dB. Els grups electrògens insonoritzats garanteixen això en qualsevol situació. En conseqüència, triar aquest tipus d’equips és invertir en la salut i el benestar dels teus treballadors.  Algu que hauria de ser molt important per a qualsevol empresa.

Pensa que les conseqüències d’estar sotmès a grans quantitats de soroll durant molt de temps poden derivar en: trastorns del somni, irritabilitat, perdudes de memòria, augment de l’agressivitat, estrès…

Què has de tenir en compte per a triar el teu grup electrogen insonoritzat?

grupos electrógenos insonorizados

El més important quan et disposis a triar el teu nou equip és que comprovis la quantitat exacta de decibels que emet a cada moment i facis les teves comparacions amb altres equips. Pensa que són grups ideals per a llocs on la tranquil·litat i el silenci siguin indispensables. Ens referim a col·legis, hospitals…

Si necessites que t’assessorem has de saber que en Agresa comptem amb un grup humà format per autèntics especialistes, que buscaran sempre la solució que millor s’adapti a les teves necessitats i a la teva butxaca. No perdis més el temps i sol·licita el teu pressupost sense compromís mitjançant aquesta pàgina web o trucant-nos per telèfon. Oferim un tracte directe i personalitzat a tots els nostres clients. Explica’ns el que vols i ho aconseguirem!

Més informació?