La distància no és un problema: grups electrògens a Manresa

Vol una empresa per a reparacions de grups electrògens? Necessita revisar les instal·lacions de la seva màquina? Agresa grups electrògens a Manresa som la seva solució!

En una hora podem estar a Lleida, Girona o fins i tot Barcelona! Aquestes són els avantatges d’estar situats en una ciutat com Manresa, situada al centre de Catalunya. Des dels seus inicis l’any 1981, Agresa apostem per situar-nos a Manresa. La ciutat està en una localitat que ens ha permès localitzar-nos estratègicament al llarg de les dècades.

Avantatges d’estar situats a la Catalunya Central

Agresa està situada en la capital de la Catalunya Central. La seva localització és molt favorable per a desplaçaments tècnics a la seva instal·lació el mateix dia de l’avís i amb el menor temps possible. Ja sigui a la província que aquesta situada (Barcelona) com Tarragona, Lleida i Girona.

La distància no és un problema: grups electrògens a Manresa, Agresa

La Catalunya Central és una regió de Catalunya definida com un dels set àmbits funcionals territorials del Pla territorial general de Catalunya. Inclou les comarques del Bages (Manresa), el Berguedà, el Solsonès, Anoia, Osona i el Moianès.

Instal·lacions de grups electrògens a la península

Per a intervencions d’instal·lació, manteniment i reparacions de grups electrògens a la resta de la península i les Illes, a Agresa disposem de servei tècnic en punts estratègics per a atendre qualsevol client que el sol·liciti.

Des de la nostra seu de grups electrògens a Manresa transmetem als nostres distribuïdors tots els coneixements necessaris per a les posades en marxa i els preventius/correctius dels nostres grups electrògens per a oferir un servei personalitzat i eficient. Per a satisfer totes aquestes necessitats, els nostres tècnics estan sempre en constant aprenentatge.

Serveis personalitzats i suport tècnic

Un bon servei d’atenció al client i suport tècnic ens permet optimitzar el temps i dedicar el temps i els recursos necessaris per a cada incidència.

La distància no és un problema: grups electrògens a Manresa, Agresa

Així mateix, el client que el sol·liciti té tota la informació necessària per al bon ús de la maquina amb atenció personalitzada atenent les seves necessitats i comprendre els seus dubtes. Facilitem tots els detalls tècnics que necessitin i estem a la seva disposició 24 hores / 365 dies a l’any. Tot això gestionat des del servei tècnic comercial en les nostres instal·lacions de Manresa.

Posi’s en contacte amb el nostre equip tècnic per a més informació.