Les noves tecnologies en els grups electrògens moderns

Què ens ofereixen les noves tecnologies en els grups electrògens moderns?

Adaptar-se o morir. És molt clar que les noves tecnologies han arribat per a quedar-se. La seva aparició en els grups electrògens moderns ja és tota una realitat.

Habitualment, aquests consten d’un motor de gasoil, un alternador trifàsic, molts components elèctrics, i d’altres electrònics. Però també, en els últims temps, hem vist com els enginyers encarregats dels seus dissenys han anat incorporant, a poc a poc, elements relacionats amb els sistemes de comunicacions i el món digital. Les noves tecnologies són les culpables de tot això.

Què ha canviat en els nous grups electrògens?

Les noves tecnologies en grups electrògens moderns. Tota una realitat!, Agresa

Això ha comportat que tant mecànics com electricistes hagin de tenir coneixements relacionats amb diferents especialitats. Com les avaries que sorgeixen són molt variades, s’han vist obligats a ampliar les seves habilitats per a satisfer les necessitats del mercat.

És veritat que les noves tecnologies han fet millors i més eficients als grups electrògens, però també els han encarit significativament. Les reparacions dels sistemes electrònics no són barates, però triant-los es guanya en fiabilitat i eficàcia. Cal apostar pel futur i els avanços tecnològics són una cosa molt positiva per a tots.

Què ens asseguren les noves tecnologies en els grups electrògens?

En primer lloc, els fabricants cada vegada més tenen en consideració el medi ambient i la sostenibilitat del planeta. Els grups electrògens moderns són molt silenciosos i s’ha reduït, en gran part, la quantitat d’emissions contaminants que produeixen. Això els fa més cars, però amb el temps, es convertirà en la tònica de tots els grups electrògens que vagin sortint.

En segon lloc, les noves tecnologies ens asseguren una millor recopilació de dades i una millor gestió remota. Totes les activitats d’aquests generadors es poden monitorar i això garanteix que podrem analitzar tota la seva activitat de manera exhaustiva.

Les noves tecnologies en grups electrògens moderns. Tota una realitat!, Agresa

A Agresa creiem que el futur del sector passa per apostar per les noves tecnologies. Els avanços en electrònica i sistemes de comunicació només poden portar un major rendiment dels grups electrògens. Indubtablement, això és magnífic per a la indústria i per als nostres clients.

Descobreix tot el que podem oferir-te!