grupo electrógeno Doosan

En l’actualitat, els supermercats són un dels negocis més importants de l’economia global, ja que ofereixen una àmplia varietat de productes i serveis als consumidors en un sol lloc. No obstant això, aquests establiments també són vulnerables a les interrupcions en el subministrament elèctric que poden afectar la seva capacitat per a mantenir l’operació dels seus equips i serveis.

És per això que en Agresa, estem convençuts que els supermercats haurien de considerar seriosament la compra i instal·lació de grups electrògens per a garantir una operació contínua i de confiança en cas d’una interrupció en el subministrament elèctric.

Un grup electrogen és un equip que funciona com a font d’energia elèctrica de suport en cas d’una interrupció en el subministrament principal. Aquests equips són una inversió essencial per a qualsevol negoci que depengui de l’energia elèctrica per a les seves operacions, i els supermercats no són l’excepció.

Per què són importants els grups electrògens per als supermercats?

Un grup electrogen pot proporcionar una font d’energia de suport per a mantenir les operacions del supermercat en cas d’una interrupció en el subministrament elèctric. Les interrupcions en el subministrament elèctric poden ser causades per una varietat de factors, com a desastres naturals, problemes en la xarxa elèctrica o simplement falles en l’equip de subministrament elèctric.

Aquestes interrupcions poden tenir un impacte significatiu en l’operació del supermercat, ja que els equips i sistemes electrònics essencials per a l’operació poden quedar inoperables. Per exemple, els sistemes d’il·luminació, aire condicionat, calefacció i refrigeració, així com els sistemes de processament de transaccions, poden veure’s afectats per una interrupció en el subministrament elèctric. No cal dir que la pèrdua de subministrament elèctric pot derivar també en la ruptura de la cadena de fred de multitud de productes que es malgastarien.

Amb un grup electrogen instal·lat en el supermercat, es pot garantir l’operació contínua d’aquests equips i sistemes, fins i tot en cas d’una interrupció en el subministrament elèctric. Això permet que el supermercat mantingui la seva operació i servei al client, la qual cosa és fonamental per a mantenir la satisfacció dels consumidors i la rendibilitat del negoci.

Per què comprar i instal·lar un grup electrogen amb Agresa?

Comprar un grup electrogen amb Agresa pot ser una excel·lent opció si compta amb un supermercat per diverses raons:

  1. Experiència i qualitat: Agresa és una empresa amb més de 40 anys d’experiència en el mercat de grups electrògens i equips d’energia, la qual cosa ens permet oferir una àmplia gamma de productes d’alta qualitat i amb una garantia de satisfacció.
  2. Àmplia varietat de productes: Agresa compta amb una àmplia varietat de grups electrògens que s’adapten a les necessitats específiques de cada client, des de petits generadors fins a grans grups electrògens industrials.
  3. Servei postvenda: Agresa compta amb un servei postvenda de qualitat, la qual cosa garanteix el manteniment i la reparació dels equips en cas d’avaria. A més, ofereixen un servei d’assessorament tècnic per a ajudar els clients a triar el generador que millor s’adapti a les seves necessitats.
  4. Preus competitius: Agresa ofereix preus competitius en tots els seus productes i serveis, la qual cosa permet als clients obtenir equips d’alta qualitat a preus accessibles.
  5. Compromís amb el medi ambient: Agresa està compromesa amb el medi ambient i ofereix grups electrògens d’alta eficiència energètica que redueixen el consum de combustible i les emissions de gasos contaminants.
grupo electrógeno Doosan