Com triar grups electrògens per al sector de la construcció?

Grups electrògens per al sector de la construcció, Agresa

Els grups electrògens per al sector de la construcció han de complir amb uns requisits i una sèrie de prestacions que resulten imprescindibles en qualsevol obra de mitjanes o grans dimensions.

En primer lloc, estem parlant de grups electrògens que segurament hauran de funcionar durant llargs períodes de temps, sent aconsellable que siguin de potència principal o contínua i que utilitzin dièsel, perquè si no el consum de combustible de l’equip es dispara.

D’altra banda, les condicions de l’entorn solen ser extremes, factor que requereix d’equips i grups electrògens capaços d’aguantar temperatures altes, grans quantitats de pols o sorolls intensos durant moltes hores per part dels operaris que els utilitzin.

Per a reduir el risc de l’exposició de les persones al soroll, que pot causar migranyes, estrès, o ansietat entre altres malalties, és molt aconsellable que es triï un grup electrogen insonoritzat o silenciós.

També resulta de vital importància que siguin equips que aguantin variacions considerables de la càrrega de treball, en funció de la maquinària pesant que es necessiti proveir: grues, martells,…

Agresa li proporcionarà el grup electrogen per a obres i construccions que necessiti per a la seva empresa

Grups electrògens per al sector de la construcció, Agresa

A Agresa disposem d’un equip de tècnics amb una llarga experiència en la instal·lació de tota mena de grups electrògens per a diferents sectors, amb especial atenció als equips per a construccions i obres.

Si té dubtes o necessita que l’assessorem, confiant en Agresa estarà en les millors mans. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a rebre un tracte directe i personalitzat. La nostra missió principal i el que ens motiva a aixecar-nos cada dia és que vostè trobi el grup electrogen perfecte per a la realització de la seva activitat empresarial, sigui en el sector de la construcció o en qualsevol altre. Tenim una relació duradora, estable i de confiança amb cadascun dels nostres clients. És important que tingui clar que amb la venda no acaba aquesta relació, perquè rebrà assistència tècnica i ens tindrà a la seva disposició quan ho necessiti. En què podem ajudar-lo?

Parlem?