En quines situacions agrairà que el seu grup electrogen sigui silenciós?

Per què ha de comprar un grup electrogen silenciós?, Agresa

Els grups electrògens són maquines que, per definició, emeten diferents tipus de sorolls. Les exigències del mercat actual han obligat a les empreses que els fabriquen a elaborar una nova gamma de grups electrògens silenciosos o insonoritzats durant els últims anys.

És per això pel que aquestes empreses van començar a investigar i a buscar nous materials que fossin capaços de contenir el soroll i reduir-lo a la mínima expressió.

No cal oblidar que la contínua exposició a elevades quantitats de soroll pot perjudicar greument la seva salut o la dels seus treballadors. Nombrosos estudis mèdics han demostrat que podria causar: fatiga, estrès, agressivitat, trastorns del somni, neurosi…

En aquest sentit, una de les característiques principals dels grups electrògens silenciosos és la capacitat d’emetre quantitats de soroll sempre inferiors a 70 dB, límit marcat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Els nostres grups electrògens

Què ha de tenir en compte per a la correcta elecció del seu grup electrogen silenciós?

Per què ha de comprar un grup electrogen silenciós?, Agresa

Si està buscant un grup electrogen silenciós podem ajudar-lo molt. Tingui present que, avui dia, totes les marques disposen d’una línia d’equips insonoritzats i silenciosos amb els quals satisfer les necessitats dels diferents sectors.

El més important és que calculi la quantitat exacta de decibels que emet el grup electrogen que li interessi, per a esbrinar si és realment el que necessita. Compari-ho amb altres models i prengui la decisió correcta. Aquest tipus d’equips solen utilitzar-se en edificis d’oficines, hospitals, residències…

Si té dubtes o necessita una mica d’assessorament només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament comercial i trobarem la solució i l’equip que millor s’adapti a les seves necessitats. Ja que són equips que requereixen d’una important inversió, no dubti a demanar ajuda si així ho considera. En això consisteix el treball diari del nostre equip de tècnics i especialistes!

Contacta amb nosaltres