Grups electrògens trifàsics: just el que necessites per a la realització de la teva activitat empresarial

Grups electrògens trifàsics. Què són exactament?

Un grup electrogen trifàsic és un generador que té un sistema de distribució d’electricitat, format per tres corrents alterns monofàsiques, de la mateixa freqüència i amplitud, també conegudes com a “fases”.

Com funciona un grup electrogen trifàsic?

Perquè el sistema trifàsic funcioni correctament és important que el circuit elèctric est equilibrat. Per a això, cadascuna dels corrents monofàsics que ho formen, ha de tenir una diferència de fase simètrica de 120° elèctrics. Si això no passa, es diu que el sistema està desequilibrat.

Dins dels grups electrògens trifàsics, trobem dos tipus de connexions entre les fases:

grups-electrogens-trifasics, Agresa

Connexió en forma d’estrella: aquesta es produeix quan totes les fases parteixen del mateix punt de connexió, un punt central.

grups-electrogens-trifasics, Agresa

Connexió en forma de triangle: si connectem el final de cada fase, amb el principi de la següent, s’obté una connexió en forma de triangle. A diferència de l’anterior, aquí cada fase connecta dues línies entre si.

En primer lloc, com és un sistema de tres fases, la potència es divideix entre elles a parts iguals. Això té avantatges i inconvenients. En un sistema que estigui equilibrat, has de calcular molt bé com reparteixes la potència, perquè el generador treballi sempre amb un nivell de rendiment òptim.  Si hi hagués algun desfasament, podria causar greus problemes i avaries. D’altra banda, això marca la diferència quant a l’aprofitament de l’energia i la potència oferta. Fet que els converteix en equips més adequats per al sector industrial i per a instal·lacions que requereixin de grans potències, o tinguin importants demandes energètiques.

Posa’t en contacte amb Agresa per a triar el teu grup electrogen trifàsic!

grups-electrogens-trifasics, Agresa

T’ho posem molt fàcil. Si encara tens dubtes sobre quin grup electrogen triar, només has de posar-te en contacte amb el nostre departament comercial, trucant per telèfon o utilitzant el formulari que trobaràs en aquesta pàgina web. Estudiarem el teu cas i les teves necessitats amb deteniment, i t’aconsellarem la millor opció. Comptem amb un equip de professionals altament qualificat que t’ajudarà en tot el que pugui. Confia en nosaltres per a comprar el teu grup electrogen trifàsic i oblida’t de tota la resta. Parlem?

Dóna un cop d’ull als nostres grups