La sortida de gasos a la instal·lació d’un grup electrogen

La instal·lació de grups electrògens té les seves dificultats. S’ha de saber com realitzar tots els aspectes a la perfecció per a evitar accidents greus.

A Agresa oferim instal·lació de grups electrògens als nostres clients en projectes amb instal·lacions complexes o senzilles. Sempre adaptant-nos a les necessitats del client.

En aquesta ocasió ens centrarem en una cosa tan senzilla com la sortida de gasos, un aspecte molt important a tenir en compte a l’hora de fer la instal·lació de grups electrògens.

Per això no podem oblidar que s’han de tenir en compte les normatives a complir.

Entre elles, les més importants són:

Sortida de gasos d'un grup electrogen
Sortida de gasos d'un grup electrogen
Sortida de gasos d'un grup electrogen

L’aïllament tèrmic:

  • S’ha de complir l’aïllament tèrmic de la conducció per les zones d’accés a les persones. Així mateix, en el cas que sigui una sala molt alta -més de 4 metres- només cal arribar a aïllar a una altura on les persones no aconsegueixin.

La sortida de gasos a l’exterior

  • La sortida de gasos a l’exterior del local haurà d’efectuar-se amb 1 metre per sobre de la part més alta de la teulada, i que aquest a un radi de 10 metres.

  • A part, hi ha altres aspectes imprescindibles a tenir en compte, a més de les normatives, són les condicions tècniques.

Condicions tècniques:

  • La conducció haurà d’estar aïllada del motor per anti vibratoris, per evitar sorolls i trencaments.

  • La conducció haurà de tenir la secció adequada per al grup electrogen al qual vagi destinat. Així mateix, s’ha de tenir en compte la longitud total del conducte, les corbes i colzes, així com els tipus de silenciosos a utilitzar. Cadascun d’aquests elements incideix directament sobre les prestacions del motor del grup.

  • No s’ha d’oblidar, que la subjecció del conducte és una part bàsica. Hi ha instal·lacions en les quals aquests treballs no s’han efectuat tenint en compte, la temperatura i les vibracions del conducte.

El nostre catàleg de grups electrògens

A continuació, els vam mostrar algunes fotografies on es pot apreciar el que no és correcte i el que és correcte en la instal·lació de grups electrògens:

Sortida de gasos d'un grup electrogen
Sortida de gasos d'un grup electrogen
Sortida de gasos d'un grup electrogen

A Agresa realitzem tota mena d’instal·lacions per a grups electrògens, oferint solucions adequades per a cada projecte, amb un personal tècnic qualificat. Contacta ara amb nosaltres per a més informació.

Comptem amb un ampli ventall de serveis relacionats amb el manteniment tècnic del seu grup electrogen

Un dels nostres grans valors és l’excel·lent equip de tècnics, mecànics i electricistes amb els quals comptem, capaços de solucionar qualsevol incidència, error o avaria que tingui el seu grup electrogen, tant abans de posar-lo a funcionar com durant els seus períodes d’activitat.

En aquest sentit, disposem d’un ampli ventall de serveis relacionats amb el manteniment preventiu i correctiu del seu equip; així mateix també comptem amb un banc de càrrega per a detectar possibles errors i una aplicació que li permetrà monitorar de principi a fi el funcionament del grup, i portar també el control en remot.

També comptem amb moltíssima experiència en la instal·lació de grups electrògens en llocs complicats, allunyats del sòl, a molts quilòmetres de qualsevol nucli urbà…, no hi ha instal·lació que se’ns resisteixi gràcies al meravellós equip de professionals del qual disposem. Si dedica uns minuts a bussejar per la nostra secció de projectes o el nostre blog, comprovarà tot això que li estem comptant.

Per a acabar, recordi que treballem amb els principals fabricants del mercat, com ara Baudouin, Kofo, Cummins, Doosan, Mitsubishi

Si vol rebre assessorament personalitzat o li agradaria demanar un pressupost detallat sobre algun dels nostres serveis o grups electrògens industrials, només ha de trucar-nos per telèfon al (+34) 93 877 20 20, enviar un correu electrònic a l’adreça agresa@agresa.es o dedicar uns segons a completar el següent formulari. Així de senzill!

Contacta amb Agresa