Els restaurants són un tipus de negoci en els quals instal·lar un grup electrogen és una cosa bastant habitual. La necessitat d’electricitat és vital en una cuina i totalment necessària per al correcte desenvolupament de l’activitat. Per això, són molts els restaurants que compten amb un equip electrogen de seguretat davant qualsevol caiguda de tensió. Imagina’t acudir a un restaurant amb tres estrelles Michelín i que el servei es talli per una falta de subministrament elèctric. Tot un desastre!

Però també cal pensar que molts restaurants i quiosquets se situen en zones en les quals la línia elèctrica no arriba o és deficient. Aquests bars de muntanya, quiosquets de platges recòndites o restaurants a la meitat de la naturalesa que tant ens agrada freqüentar i que, sense un grup electrogen no podrien existir.

grupo electrógeno Doosan

Tinc un restaurant, quin grup electrogen instal·lo?

grupo electrógeno Doosan

Des de Agresa recomanem instal·lar un grup de, almenys, el 80% del total de la potència instal·lada a causa del coeficient de simultaneïtat. Això en els casos que l’equip sigui de seguretat. En el cas de restaurants que necessiten funcionar amb un grup electrogen, caldria realitzar un estudi de les necessitats concretes del negoci per a instal·lar l’aparell més adequat (electrodomèstics i aparells de cuina que s’utilitzaran, metres quadrats a il·luminar, hores d’ús, etc.)

A més, pel tipus de negoci del qual es tracta, recomanem sempre la instal·lació d’un equip insonoritzat. Sobretot, en aquells negocis que facin ús continuat d’aquest. No hi ha res més molest que estar menjant o sopant en un lloc idíl·lic amb el so de fons d’un grup electrogen funcionant a ple rendiment.

També és important saber que la restauració compta amb una normativa específica amb uns criteris molt concrets en matèria de sanitat. És una cosa que sempre hem de tenir en compte abans d’instal·lar qualsevol aparell.

Quin manteniment té el grup electrogen d’un restaurant?

El manteniment d’un equip en un restaurant és similar al de la resta d’instal·lacions. Com a mínim, recomanem una revisió anual de manteniment preventiu. Revisar el seu correcte estat i funcionament de manera periòdica és totalment necessari per a garantir la seva operativitat i allargar la seva vida útil.

Si té un restaurant o està pensant a crear-lo i necessita un grup electrogen, no dubti a contactar amb nosaltres. Som una empresa especialista en instal·lació de tota mena de grups electrògens. Estudiarem el seu cas i l’assessorarem sobre l’equip ideal per a les seves instal·lacions.