El manteniment és essencial pel correcte consum d’un grup electrogen

El consum d’un grup electrogen dièsel dependrà en bona part de l’estat en què es trobi l’equip. Si un grup electrogen no està en condicions òptimes o bé porta un llarg període sense sotmetre’s a les revisions periòdiques de manteniment o sense passar per un dels bancs de proves d’AGRESA, el més probable és que quan sigui necessari que funcioni no ho faci. O en el millor dels escenaris, pot ser que funcioni de manera incorrecta, incrementant enormement el consum del grup electrogen dièsel.

A AGRESA som experts en el mercat dels grups electrògens i oferim un servei integral en aquest àmbit als nostres clients. Des de l’assessorament inicial fins a la venda, passant per un estudi personalitzat de les necessitats concretes de cada client. També disposem de bancs de prova a les nostres instal·lacions per poder garantir que el consum de qualsevol grup electrogen dièsel és correcte i, per tant, que podrà subministrar energia elèctrica en condicions òptimes.

consum de grup electrogen dièsel
Tot el que AGRESA pots fer per a tu

Com és el consum d’un grup electrogen dièsel òptim?

consum de grup electrogen dièsel

Un correcte manteniment dels grups electrògens d’emergència és de vital importància per assegurar el seu funcionament durant tot l’any i allargar la vida del producte.

En aquesta línia, una de les preguntes més habituals que ens traslladen els nostres clients sempre que realitzem un manteniment de grups electrògens és si han de tenir sempre el dipòsit de l’equip ple de gasoil.   

Des d’Agresa us donem la resposta: sí. A continuació, us detallem algunes de les raons. La primera és lògica, si el fabricant ens diu que un generador té una autonomia de 10 o 12 hores a ple rendiment es refereix sempre amb el dipòsit ple de gasoil, perquè si no el generador es pararà quan el combustible arribi al 5 % del dipòsit.

La segona raó és més aviat física o climatològica. Quan el dipòsit no està ple, l’espai que no ocupa el gasoil és ocupar per aire. Aquest aire canvia la seva concentració d’humitat a causa de les diferències de temperatura ambient. Això significa que de dia, quan la temperatura ambient és més alta, conté més humitat i de nit, quan la temperatura baixa, l’aire no pot contenir tanta humitat i aquesta es condensa en forma d’aigua barrejant-se amb el gasoil.

Tenint en compte aquesta situació,  sempre buscant l’excel·lència pel que fa al manteniment de grups electrògens de la nostra empresa, tant per evitar possibles despeses inesperades com també aturades en la producció o desenvolupament empresarial diari. Cal ser conscients que en barrejar-se l’aigua amb el gasoil es pot provocar, amb el pas del temps, que el percentatge de l’aigua acabi provocant danys al motor del grup electrogen.

Els nostres serveis

La importància d’un bon manteniment en grups electrògens dièsel

A fi d’evitar aquests possibles danys esmentats anteriorment, seguir amb un manteniment adequat del grup electrogen trifàsic de dièsel és essencial. Des d’Agresa us recomanem dimensionar el dipòsit correctament en funció de l’autonomia que requereixi la instal·lació i tenir-lo sempre ple. 

A Agresa oferim un servei de qualitat per ajudar les empreses a no haver-se de preocupar pel manteniment de grups electrògens instal·lats als seus centres: manteniment preventiu, seguit del manteniment correctiu en cas que es detecti, en la fase anterior, alguna errada o s’obtingui un diagnòstic negatiu.

consum de grup electrogen dièsel

El manteniment de grups electrògens pot semblar una cosa complicada, però no ho ha de ser si se segueixen les pautes establertes pel fabricant i les instruccions del vostre proveïdor de confiança.

Confiï el manteniment del seu grup electrogen a AGRESA

El manteniment d’un grup electrogen no és quelcom menor. Per aquest motiu, és important deixar-lo en les mans adequades. Des d’AGRESA li oferim la possibilitat de fer-nos-en càrrec per garantir-li que el consum del seu grup electrogen dièsel sempre sigui l’adequat. Escrigui’ns a agresa@agresa.es o si ho prefereix, truqui’ns al (+34) 93 877 20 20.

Contacti amb nosaltres