Manual de manteniment preventiu de grups electrògens: Què s’ha de tenir en compte?

El protocol de manteniment preventiu dels grups electrògens, Agresa

Els grups electrògens requereixen d’unes tasques de manteniment per a arribar sempre a oferir el seu màxim potencial i no donar problemes durant el seu funcionament. Però… què hem de tenir en compte perquè tot surti segons el que es preveu?

La veritat és que tant el motor com la resta de components necessiten revisions periòdiques i una correcta preparació abans d’arrencar tot el sistema.

El més important és tenir controlat el nivell d’oli del motor i el grau de brutícia dels filtres. D’altra banda, tant l’alternador com el quadre elèctric han de sotmetre’s a un examen dels terminals i una neteja constant i exhaustiva. Els nivells d’aigua del radiador han de ser els adequats i les corretges de la bomba i l’alternador han d’estar tibades perquè tot funcioni. En última instància, no s’oblidi de revisar l’estat de les bombes de tràfec.

És important realitzar totes aquestes comprovacions un parell de vegades a l’any com a mínim.  Recordi que és molt recomanable que tots els grups electrògens es posin en marxa una vegada per setmana. Passa igual que amb els cotxes, si estan molt temps parats, després costa molt que arrenquin a la primera

Manteniment preventiu de grups electrògens i consells que li seran de gran ajuda

El protocol de manteniment preventiu dels grups electrògens, Agresa

El manteniment preventiu és una cosa essencial per al correcte funcionament del seu grup electrogen. Comenci per una inspecció general i vagi passant a tasques més concretes. Asseguri’s que la resistència d’escalfament del Carter funciona bé i a una temperatura correcta. En segon lloc, no ha d’oblidar-se de mirar l’estat de la bateria, així com el nivell d’electròlits de l’equip.

Mantingui la brutícia i la pols allunyats del seu grup. Sobretot del quadre de comandaments i les commutacions. Des de Agresa sempre aconsellem als nostres clients realitzar una prova des del quadre d’automatisme per a evitar tot tipus d’errors durant la seva activitat.

Anoti i tingui controlades, tant la tensió del generador i de la xarxa com la intensitat d’instal·lació i la freqüència del grup.

Per a obtenir informació detallada o si necessita que l’assessorem d’una forma més personal, només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial de Agresa. Així de senzill!

Parlem del que necessita?