Manuals d'instruccions de grups electrògens d'Agresa, Agresa

Manuals d’instruccions específics per a les centrals electròniques o els quadres de controls d’un grup electrogen

Aquest és un altre valor afegit d’Agresa per als seus clients: els manuals d’instruccions de grups electrògens, específics per a les centrals electròniques o els quadres de controls.

Pensant en la conservació, el correcte funcionament i a allargar al màxim la vida útil dels nostres equips, hem començat a proporcionar un manual d’instruccions per a les centrals electròniques i els quadres de control d’aquests.

En aquest manual trobarà les instruccions bàsiques de la central de control del seu grup electrogen i les mesures preventives de seguretat per a evitar contratemps i portar l’equip de la millor forma.

Manual AMF-25
Manual SVE-E822

Objectius principals de l’elaboració d’aquests manuals d’instruccions de grups electrògens i la seva central elèctrica

Manuals d'instruccions de grups electrògens d'Agresa, Agresa
  • En primer lloc, han estat elaborats per a solucionar qualsevol problema en el menor temps possible. En ells trobarà tota la informació molt clara referent a la seva manipulació, sobretot pensant en operaris que no estiguin qualificats per a això.

  • Ajudar les empresa i particulars a tenir la possibilitat de solucionar petites incidències sense haver de posar-se en contacte amb el servei tècnic.

Agresa ho fa amb la millor intenció: ajudar als clients amb informació d’utilitat per a la bona utilització del seu grup

Després d’un temps efectuant proves amb aquest sistema hem obtingut resultats concloents de les anàlisis efectuades, i podem garantir que en un 65% dels casos els problemes es podrien resoldre sense la intervenció del servei tècnic.

Estem molt satisfets que aquest treball tingui resultats positius per als nostres clients. De totes maneres, la tecnologia avança amb passes de gegant i, avui dia, tenim moltes centrals que ofereixen l’opció de controlar el grup, així com els nivells dels indicadors en remot, a través d’un ordinador o tablet i d’una tant còmoda com senzilla.

Per a més informació, només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial d’Agresa i l’ajudarem en tot el que sigui necessari. Per a això estem!

Què necessita?