Mitsubishi: grups electrògens dièsel de disseny modular

Els grups electrògens Mitsubishi dièsel de la sèrie MGS, Agresa

La sèrie de grups electrògens MGS de Mitsubishi comprèn una àmplia gamma d’equips dièsel de disseny modular. Amb diferents sortides de potència a la seva disposició, estan dissenyats per a diferents aplicacions operatives i gaudeixen de moltíssimes funcions totalment personalitzables. La intenció de la marca és oferir una solució concreta per a cadascun dels seus clients.

Quines característiques tenen els grups electrògens d’aquesta línia?

Els grups electrògens Mitsubishi dièsel gaudeixen d’una sèrie de característiques que els han convertit en equips de subministrament elèctric molt potents i fiables. A part, hauria de saber que es poden adquirir a uns preus molt raonables respecte de les altres opcions de mercat.

Són de fàcil operació i arrencada ràpida; de fiabilitat i flexibilitat operativa provades; alt rendiment i baix cost de funcionament garantits; capacitat d’arrencada en negre per al sistema d’alimentació ininterrompuda; aplicació en contenidor i gran adaptabilitat; àmplia gamma de característiques opcionals disponibles; funcionament en paral·lel amb una font d’energia comercial; radiador sobredimensionat per a alta temperatura (fins a 50°); o un modern sistema de refredament remot són algunes de les seves particularitats generals més destacades.

D’altra banda, són equips que compleixen amb totes les normes d’emissió dictaminades per la Unió Europea

Contacti amb Agresa

Agresa li pot proporcionar els equips Mitsubishi més moderns i avançats

Els grups electrògens Mitsubishi dièsel de la sèrie MGS, Agresa

Si està buscant comprar un grup electrogen Mitsubishi, li interessarà saber que en Agresa disposem d’alguns models. De potència Estand By, amb un rang que oscil·la dels 825 kVA fins als 2500 kVA, de 400 V i una freqüència de 50 Hz. No tenen limitació d’hores anuals de funcionament. A tall d’exemple, en aquest enllaç trobarà una fitxa tècnica amb un model de mostra. Si necessita més informació, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem de forma directa. Estudiarem les seves necessitats fins a donar amb la tecla i trobar l’equip que compleixi amb totes les seves peticions.

Els nostres models Mitsubishi