Grups electrògens amb motor Cummins. Solucions d’energia per a tota mena d’empreses

Grups electrògens amb motor Cummins. Quines característiques tenen?, Agresa

Els grups electrògens amb motor Cummins proveeixen solucions d’energia per a tota mena de indústries, empreses i petits comerços. Són el resultat d’un disseny integrat i optimitzat al mil·límetre, amb una fabricació de qualitat i contrastada per professionals. Aquests equips proporcionen energia constant d’una forma eficient, garantint sempre el millor resultat possible. Abasten un rang de potència que va des dels 20 kVA fins als 3,5 MVA, podent oferir servei continu i d’emergència/estand by en qualsevol moment o situació.

La motorització Cummins, el que marca la diferència

Grups electrògens amb motor Cummins. Quines característiques tenen?, Agresa

Aquest fabricant té una història molt dilatada dins del sector dels grups electrògens. Ja va proporcionar aquest tipus d’equips a l’exèrcit dels Estats Units durant la segona guerra mundial. Des de llavors, ha anat creixent i evolucionant com a empresa fins als nostres dies, on s’ha convertit en tota una referència internacional.

La veritat és que van ser dels primers fabricants de motors a equipar de sèrie sistemes d’alta pressió de combustible en la injecció. D’altra banda, una de les característiques que aconsegueixen fer-li marcar la diferència és la seva gran capacitat d’impactes de càrrega en tots els seus equips. Això es tradueix en un equip de rendiment estable, que proporciona energia de qualitat i d’una altíssima fiabilitat.

Està pensant a comprar un grup electrogen Cummins?

Grups electrògens amb motor Cummins. Quines característiques tenen?, Agresa

Agresa pot proporcionar-li grups electrògens amb motor Cummins. Posi’s en contacte amb el nostre departament comercial i estarem encantats d’ajudar-lo a trobar la solució idònia i el millor equip possible. Coneixem bé aquest tipus de generadors i sabem de les seves virtuts. Creiem que són una molt bona opció per a tota mena d’empreses i comerços. El seu rang de potència és ampli, cosa que es tradueix en més opcions on triar per a vostè. Com a professionals sempre estudiarem el seu cas amb deteniment fins a aconseguir donar amb l’equip que necessiti. Confiï en Agresa i el seu equip tècnic, no es penedirà!