Què és l’idoni en un grup electrogen industrial?

Per què comprar un grup electrogen dièsel?, Agresa

Si necessita comprar un equip de generació d’energia per a la seva empresa, hauria de respondre’s algunes preguntes, com per exemple… Per què comprar un grup electrogen dièsel?

La veritat és que existeix una llarga llista de motius per a decidir-se a triar un grup electrogen dièsel. En primer lloc, els equips industrials, per norma general, estan dissenyats per a funcionar durant moltes hores seguides i amb poc marge d’error. Solen ser de potència “Prime” o “contínua” i estan dissenyats per a treballar sense interrupció. En conseqüència, que el seu equip funcioni amb dièsel li farà estalviar molts diners i reduirà els costos anuals de funcionament. Una cosa que ha de tenir molt en compte.

Els grups electrògens de potència principal o “Prime Power”

Aquests són equips dissenyats per a ser utilitzats de manera il·limitada, encara que han de desconnectar-se cada vegada que s’acaba amb la seva activitat professional. Parlem d’equips de grans dimensions, elevada potència i tecnologia avançada. Solen trobar-se en tota mena de plantes de producció industrial, obres de gran calibre, dins del sector de la mineria, granges i ramaderies, centraletes de telecomunicacions, ports i aeroports.

Per tot això, en aquests casos, des d’Agresa sempre recomanem triar un grup electrogen dièsel, perquè el seu nivell de consum és molt inferior al dels equips que funcionen amb gasolina.

Els grups electrògens dièsel de potència contínua

Per què comprar un grup electrogen dièsel?, Agresa

La gran diferència d’aquests equips de potència contínua amb els anomenats de potència “Prime” és que poden funcionar de manera il·limitada, però en aquest cas, no fa falta que siguin desconnectats en cap moment. Solen instal·lar-se en centrals hidroelèctriques, torres de bombament d’aigua, estacions de control… Per la qual cosa és important i gairebé una necessitat que funcionin amb dièsel per a reduir el consum anual de carburant, així com les emissions contaminants. En aquest sentit, sàpiga que totes les marques amb les quals treballem disposen d’una línia de grups electrògens dièsel, amb altíssimes prestacions i d’una qualitat excepcional.

Quines marques componen el catàleg digital de grups electrògens d’Agresa?

Si ja ha trobat la resposta a la pregunta inicial d’aquest post… Per què comprar un grup electrogen dièsel? Ha arribat el moment de dedicar cinc minuts al nostre catàleg d’equips electrògens.

Treballem amb marques i fabricants tan reconeguts com Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU. Tots disposen de diferents línies de grups electrògens, compostes per equips de moltes potències i avançades prestacions, capaces de treballar en entorns sensibles i amb una gran versatilitat.

Per exemple, Kofo és un dels fabricants capdavanters quant a la recerca i el desenvolupament de nous motors dièsel, compta amb un elevat Know-how, arribant-se a convertir, durant els últims anys, en tota una referència mundial.

O Cummins, una marca especialitzada a dissenyar motors dièsel i de combustible alternatiu, que treballa amb nosaltres des de fa molts anys i que fabrica grups electrògens per a moltes aplicacions diferents.

Acabaríem amb FG Wilson, una marca especialitzada en la fabricació i el disseny de grups electrògens de potència principal i estacions d’energia completes, especialment pensades per al subministrament d’electricitat a xarxes nacionals.

Això són només tres exemples de la llarga llista de fabricants amb els quals solem treballar.

El nostre catàleg

Contacti amb Agresa en cas de tenir dubtes sobre quin grup electrogen triar

A Agresa som plenament conscients que triar grup electrogen pot no resultar una tasca senzilla. Si té dubtes o necessita que l’assessorem des d’un punt de vista tècnic, pot cridar-nos o venir a veure’ns en persona. Estudiarem exactament les necessitats energètiques de la seva activitat empresarial i li acompanyarem durant tot el procés de compra. Aquest és el nostre treball.

Parlem?