Per què comprar un grup electrogen dièsel? Avantatges de prendre aquesta decisió

La principal diferència entre els grups electrògens dièsel i els de gasolina la trobem en que els primers estan especialment dissenyats per al sector industrial. S’usen per a cobrir les necessitats energètiques de grans fàbriques, centres comercials, hotels, edificis en obres …

D’altra banda, els grups electrògens de gasolina s’utilitzen en situacions i llocs on no es requereix d’una gran potència. Són equips de petit i mitjà abast pel que fa a les prestacions. Se solen trobar en cases de particulars, botigues de reduïdes dimensions, ambulatoris …

Des Agresa, com a especialistes del sector industrial, recomanem sempre decantar per la primera opció per les raons que et exposarem a continuació.

Què pots fer amb els grups electrògens dièsel?

En primer lloc, els grups electrògens dièsel gaudeixen d’un consum menor de combustible que els de gasolina. També contaminen menys el medi ambient i són més ecològics. Generen molts menys residus nocius per al planeta. Aquest factor va desencadenar, ja fa alguns anys, que els grups electrògens de gasolina es prohibissin en bastants llocs, a causa del seu alt grau de contaminació. Fet que ha contribuït de manera directa al fet que els grups electrògens dièsel encara estiguin més ben vistos i es venguin molt millor.

Finalment, cal destacar que els dièsel, en consumir menys combustible, són capaços de funcionar sense problemes durant una gran quantitat d’hores.

Des Agresa creiem que, encara que els preus dels grups electrògens de gasolina són menors, si tens una empresa o requereixen d’una gran potència, no has de perdre el temps pensant en si triar un o altre. Escull el grup electrogen dièsel i no et penediràs, això t’ho garantim.

Per què comprar un grup electrogen dièsel?, Agresa

Posa’t en contacte amb nosaltres per informar-te

Si encara no t’has decidit, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre departament comercial per obtenir més informació sense cap compromís. Estarem encantats d’ajudar-te, estudiar el teu cas i oferir-te la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

A què estàs esperant?