Què Diuen de nosaltres? Opinions sobre Agresa.

El Feedback sobre els nostres grups electrògens.

Saber escoltar i encaixar les crítiques d’una manera constructiva són dues premisses que ens agradaria que ens definissin. Des que es va fundar l’empresa, hem estat molt conscients de la importància que tenen les opinions dels nostres clients. Realitzem trucades telefòniques i enquestes per email periòdicament, amb l’objectiu d’oferir un tracte proper, assegurar-nos d’haver fet bé la nostra feina i millorar els nostres serveis amb vista al futur.

Opinions agresa

A continuació, volem esmentar els principals aspectes que els nostres clients han valorat i que creiem que ens defineixen.

 • Rapidesa i efectivitat per solucionar els problemes.

  Aquest és un dels pilars de la nostra empresa. Intentem ser resolutius, eficaços i no fer perdre el temps als nostres clients.

 • Comptem amb un gran equip de professionals i especialistes

  La formació és molt important i ha de ser constant al llarg de la vida. Tots els nostres experts estan formats i preparats per instal·lar, treballar i reparar els grups electrògens més moderns del mercat. Coneixen les noves tecnologies i els nous models a la perfecció.

 • El manteniment preventiu de grups electrògens

  Conèixer el producte que vens és clau per tenir èxit, generar confiança i augmentar el valor de la teva empresa. En Agresa, estudiem cada grup electrogen al mil·límetre i vam dissenyar un pla de manteniment preventiu per a cadascun dels nostres clients.

 • Atenció al client

  L’atenció al client és un altre tema recurrent entre les opinions que hem anat rebent al llarg de tots aquests anys. Tant si es tracta d’elaborar un pressupost, com si és per preparar el part d’una reparació, o resoldre dubtes que puguin sorgir, en la carrera per la qualitat i el bon tracte, creiem que no hi ha línia de meta.

Ajuda’ns a millorar i créixer com a empresa

Les opinions a la xarxa sobre Agresa mostren un elevat grau de satisfacció per part dels nostres clients. Tant amb els productes com amb els serveis de lliurament, assessoria i reparació que oferim. D’altra banda, sabem que sempre hi ha aspectes que es poden millorar i això resulta una motivació extra en el nostre dia a dia.

Per això, us convidem a enviar-nos tots els suggeriments, consells o comentaris mitjançant la nostra pàgina web per ajudar-nos a créixer tots junts i a seguir treballant de la millor manera possible.

opinions agresa