Què és i per què fer proves amb banc de càrrega per a grups electrògens?

Què és un banc de càrrega per a grups electrògens?

El banc de càrrega per a grups electrògens és una eina que ens permet testejar el teu equip, amb l’objectiu d’assegurar el seu rendiment en qualsevol circumstància i minimitzar els errors que hagin pogut sorgir per culpa del desús.

De vegades, hi ha instal·lacions que no permeten fer proves de commutació amb càrrega, és llavors quan recomanem aplicar càrregues elèctriques amb un d’aquests bancs, per comprovar si el teu grup electrogen funciona com cal.

En quins casos o situacions és més recomanable realitzar aquestes proves

Tots aquells grups electrògens que són usats amb molt poca freqüència, com els que s’utilitzen en situacions d’emergència, són susceptibles de ser posats a prova per un banc de càrrega. També els que treballen amb càrregues petites.

En definitiva, el recomanem per a tots aquells grups que no se sotmeten a un esforç diari i que estan molt de temps aturats.

Cada vegada que facis servir el generador, es van generant una sèrie de residus que s’acumulen, i si no es netegen, poden aconseguir que el rendiment del motor no sigui el que esperes. Fins i tot poden arribar a provocar alguna mena d’avaria.

Doncs bé, quan apliquem el banc de càrrega, vam aconseguir que tots aquests residus desapareguin per la combustió.

Què és i per què fer proves amb banc de càrrega per a grups electrògens?, Agresa

Aposta per la tranquil·litat de saber que tot sortirà bé

Si fem proves amb banc de càrrega al teu grup electrogen, obtindràs la garantia que tot funcionarà de la forma correcta quan ho necessitis. Evitarem els contratemps inesperats i els mals de cap que et puguin arribar a generar els problemes amb el teu generador elèctric. En Agresa, oferim la possibilitat de realitzar aquestes proves amb l’objectiu d’esbrinar, d’una banda, quin és l’impacte de càrrega que el teu grup pot resistir, i de l’altra, determinar que tasques de manteniment i correcció són necessàries per al seu bon funcionament .

Posa’t en contacte amb el nostre departament tècnic per saber més sobre les proves amb banc de càrrega per a grups electrògens.

Com diu el refranyer popular, val més prevenir que lamentar-se.

Vols fer proves amb banc de càrrega?