Quins tipus de bateries podem oferir-li des d’AGRESA?

A AGRESA som experts en grups electrògens i volem explicar-li amb tota mena de detalls quines bateries porta un grup electrogen.  Durant quaranta anys hem sigut una de les empreses pioneres en la venda de grups electrògens arreu del territori nacional i cap a l’exterior, aconseguint tenir una àmplia presència en projectes pels diferents sectors industrials que conformen l’economia contemporània. 

Avui en dia, un element fonamental per assegurar el funcionament apropiat de molts equips és garantir el subministrament d’electricitat. En algunes ocasions, això implica instal·lar grups electrògens i a causa d’això convé saber quines bateries porta un grup electrogen.

quines bateries porta un grup electrogen
Descobreixi AGRESA

A AGRESA hi trobarà diverses opcions per complir amb els requeriments que vostè necessiti sobre aquest mercat i, molt amablement, li oferirem una atenció personalitzada perquè pugui adquirir o mantenir el seu patrimoni industrial.

Per què serveixen les bateries que porta un grup electrogen?

quines bateries porta un grup electrogen
Descobreixi el catàleg d’AGRESA

Com qualsevol altre tipus de bateria, la funció de les bateries que porta un grup electrogen és acumular energia per utilitzar-la en les funcions de l’equip que alimenten i que en permeten el funcionament, fins i tot si el grup electrogen està desconnectat de la xarxa elèctrica. En aquest sentit, les bateries proveeixen electricitat a les funcions passives i actives dels grups electrògens, com els panells de control o la transformació de corrent alterna i continua segons les especificacions de l’equip. 

Així, essent aquest un element essencial pel funcionament dels grups electrògens, a AGRESA hi podrà trobar diferents opcions de marques reconegudes, les bateries de les quals estan  fabricades sobretot per ser productes fiables a llarg termini. Els tipus de potència varien segons el fabricant, que dissenya equips per a potències baixes, mitges i altes. Per exemple, al nostre catàleg hi pot aconseguir grups electrògens de menys de 10 kVA fins a grups de més de 1700 kVA.

Quin és el moment adequat per canviar les bateries dels grups electrògens?

A AGRESA no només ens dediquem a vendre grups electrògens. Els serveis que oferim als nostres clients van molt més enllà. Els nostres serveis de manteniment per a grups electrògens serveixen per detectar possibles errors de funcionament i evitar així que el grup falli quan és imprescindible activar-lo. Durant els manteniments periòdics, els nostres tècnics revisen que la bateria estigui en perfectes condicions. 

Si es pregunta quant dura una bateria d’un grup electrogen, en principi estan dissenyades per funcionar durant un període comprès entre 24 i 36 mesos, si bé l’extensió d’aquest temps està supeditada a les bones tasques de manteniment que vostè dugui a terme als seus equips. 

Pel que fa a això, el més recomanable és que la seva substitució no s’allargui més enllà dels 3 anys de funcionament, ja que les bateries van perdent capacitat i possiblement puguin inutilitzar parcial o completament les funcions del seu grup electrogen.

quines bateries porta un grup electrogen
ELS NOSTRES SERVEIS

Quines bateries porta el seu grup electrogen?

quines bateries porta un grup electrogen

A AGRESA, com a empresa pionera en l’assessoria i venda de grups electrògens que som, ens hem caracteritzat al llarg dels anys per oferir un rang ampli d’opcions que s’adeqüen a les diverses necessitats dels nostres clients. 

Per aquest motiu, el primer aspecte que vostè ha de tenir en compte és quina potència genera el seu grup electrogen, ja que la mida de la bateria en depèn en gran mesura. Si ho desitja, pot descobrir aquí  quina potència necessita el seu grup electrogen.

Per exemple,  un generador de 350kW necessita una bateria més petita que la que necessitaria un grup electrogen de 1500kW, en tenir un calibre més gran. Afortunadament, davant els recurrents dubtes sobre quines potències tenen les bateries per a grups electrògens, el convidem a revisar el nostre catàleg de productes.

Els nostres grups electrògens

Quines són les millors marques de bateries per a grups electrògens?

Malgrat que els grups electrògens poden ser nodrits d’energia amb bateries convencionals de 12 V, el més prudent és sempre fer servir una bateria dissenyada per la mateixa empresa que manufactura el generador. 

D’aquesta manera, a AGRESA posem a la seva disposició productes d’altíssima i comprovada qualitat, entre els quals destaquen les marques Badouin, Cummins, Kofo, Doosan, Mitsubishi i MTU. 

Cada un d’aquests productors i els seus respectius grups electrògens no només compleixen amb les especificacions tècniques pel seu funcionament en entorns més exigents, sinó que, a través de la nostra assessoria personalitzada, vostè comptarà amb tots els recanvis que vulgui, de manera oportuna i responsable.

AGRESA: més de trenta anys d’experiència al seu servei

A AGRESA estem compromesos a garantir que la seva experiència sigui tan profitosa com sigui possible. És per això, que el convidem cordialment a posar-se en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels nostres canals d’atenció al públic. L’ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans, sobretot sobre quines bateries ha de portar el seu grup electrogen.

quines bateries porta un grup electrogen
Contacti’ns!