Redueixi a la mínima expressió les reparacions dels grups electrògens dièsel

Com incrementar la vida útil del seu grup electrogen?, Agresa

Tots els grups electrògens tenen estimat un període de vida útil que pot allargar-se o disminuir segons els usos que vostè li doni. La veritat és que no té molt secret i, a continuació, li mostrarem les claus per a això. El més important és conèixer a la perfecció el funcionament i les reaccions del seu grup electrogen davant qualsevol situació o circumstància.

Això li permetrà avançar-se als problemes o saber exactament com cal reaccionar a cada moment. D’altra banda, ha de realitzar un manteniment preventiu constant i eficaç. Ja sap el que diu el refranyer popular… més val prevenir que curar, i en aquest cas, és tota una certesa.

Vol que l’assessorem durant el procés?

Reparació de grups electrògens dièsel: consells per a allargar la vida del seu grup electrogen, estalviar en reparacions i rendibilitzar la seva inversió al màxim

Com incrementar la vida útil del seu grup electrogen?, Agresa

Conegui al seu equip a la perfecció

Sabem que és alguna cosa no del tot apetible, però nosaltres sempre recomanem llegir detingudament els manuals del fabricant. En grups electrògens industrials resulta una cosa essencial per a estalviar-se problemes i saber en tot moment que cal fer.

La ubicació és molt important

Asseguri’s que el seu grup electrogen està instal·lat en la ubicació perfecta. Posem com a exemple els grups electrògens de Baudouin 16 kVA, 20kVA, o 22 kVA. Parlem d’un equip amb emissions de fum i calor constants. Hauria de situar-ho a un metre de distància de qualsevol altra màquina i en un espai ventilat i sense humitat.

Revisió dels nivells de líquids i els filtres del grup electrogen

Hi ha dos líquids que resulten essencials per al correcte funcionament del seu grup: el combustible i l’oli. Revisi els seus nivells sempre abans de posar-ho a treballar. D’altra banda, els filtres d’aire, oli i combustible han d’estar nets i sense partícules ni elements que dificultin la seva labor.

Corretges dels elements auxiliars

Un bon consell és el de revisar sempre les corretges una vegada acabada la labor del grup, però amb el motor encès. És l’única forma d’esbrinar si encara compten amb la tensió adequada.

Realitzi un test amb el nostre banc de proves

Això són quatre consells perquè tingui clar que amb una mica de coneixement i manteniment preventiu pot allargar la vida útil del seu generador considerablement. Per a més informació o assessorament, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Pensi que la reparació de grups electrògens dièsel no és una tasca ni senzilla ni barata. Tingui tot això en compte i rendibilitzarà al màxim la vida del seu grup electrogen!