venda grups electrògens Barcelona

Quines són les seves necessitats elèctriques o industrials?

Aquesta és la pregunta clau que ha de respondre per a esbrinar quin és el grup electrogen que més li convé instalar. Recordi que quan els generadors elèctrics estan dissenyats per a donar-los un ús industrial se’ls sol dir grups electrògens. Dit això, toca començar amb la seva classificació:

  • Potència Auxiliar d’Emergència: pensats per a petits negocis o per a la llar, solen usar-se durant un període de temps molt curt, de 50 i 200 hores com a màxim. Tenen un temps de càrrega baix o mitjà i solen funcionar amb gasolina.

  •  Potència Auxiliar: aquest grup s’utilitza per a complementar el sistema elèctric convencional a forma de reforç. Usa càrregues variables i se sol trobar en hospitals, edificis, negocis o esdeveniments de tota mena. Pot arribar a mantenir-se en funcionament unes 300 hores per any.

  • Potència Contínua: com indica el seu nom, el temps d’ús és il·limitat, la seva càrrega és fixa i el temps es calcula sempre abans de posar-lo en marxa. És molt habitual trobar-los en estacions de bombament d’aigua, centrals hidroelèctriques o elèctriques i llocs on es requereixi d’una gran potència.

  • Potència Principal: en aquest cas estem davant grups electrògens que s’utilitzen com a font d’energia principal (Prevalgui Power). Estan especialment dissenyats per a un ús il·limitat quant a les hores que hagin d’estar en funcionament. La gran majoria van amb gasoil i gaudeixen d’una càrrega variable que mai pot superar les 25 hores de sobrecàrrega per any. Estan especialment pensats per a la indústria, grans plantes de producció, obres, mines i altres sectors industrials. Solen tenir una ubicació fixa i una gran capacitat de càrrega.

venta grupos electrógenos Barcelona

Un dels factors que no pot deixar de costat és el de la insonorització, ja que hi ha llocs i situacions, com als hospitals, on l’emissió de sorolls ha de minimitzar-se al màxim.

Punts clau a tenir en compte per a triar grup electrogen

 venda grups electrògens Barcelona

Agresa li aconsella que en triar un grup electrogen és important triar una empresa que li de suport tècnic especialitzat per a possibles avaries o tasques de manteniment.

Doncs bé, amb nosaltres no té que preocupar-se. El nostre servei tècnic està format per autèntics professionals i tots els nostres equips tenen garantia. Agresa sap que la confiança és un factor molt important per a establir una relació llarga i duradora amb cadascun dels seus clients. Dit això, en què podem ajudar-lo?