Venda de grups electrògens per a hospitals: on una fallada de la xarxa elèctrica pot causar perdudes irreparables

És important tenir un grup electrogen en hospitals i centres mèdics?, Agresa

Els hospitals tenen una dependència total i absoluta de l’electricitat. Sense ella, no es podrien realitzar un alt percentatge de totes les tasques que es practiquen diàriament: pacients monitorats, operacions quirúrgiques, tractaments específics, radiografies… i així fins a omplir una llarga llista d’accions que depenen per complet de la xarxa elèctrica. En aquest sentit, una fallada d’aquesta, podria causar perdudes molt difícils de quantificar i irreparables.

Per tot això, des d’Agresa sempre recomanem als responsables i gerents hospitalaris que disposin d’un grup electrogen que garanteixi el normal funcionament de l’hospital en cas de caiguda de la xarxa elèctrica convencional.

Si es produeix un tall en la xarxa de distribució d’energia, els grups electrògens per a hospitals han d’oferir totes les garanties, tant d’arrencada en temps, perquè no afecti l’activitat en quiròfans, bancs de proves, laboratoris o plantes d’hospitalització i subministrament.

Venda de grups electrògens per a hospitals: quines prestacions han d’oferir aquests equips?

Els grups electrògens en hospitals han de complir amb una sèrie de particularitats concretes perquè no es vegin alterades les activitats i tasques del centre. A l’ésser un lloc ple de malalts i on el soroll és molt molest, des d’Agresa sempre recomanem decidir-se a comprar un grup electrogen silenciós.

Amb vista a reduir el consum de carburant i estalviar pressupost a final d’any, és millor triar un motor dièsel. Cal recalcar que la gran majoria d’equips de distribució elèctrica moderns ja es dissenyen amb aquests motors. Li interessarà saber que a Agresa treballem directament amb els fabricants líders del mercat actual com Kofo, Mitshubisi, FG Wilson, Baudouin o Doosan.

Grups electrògens d’Agresa

Si necessita que l’ajudem, sàpiga que només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial d’Agresa. Estudiarem el seu cas amb deteniment i no pararem fins a donar amb el grup electrogen idoni per a cobrir les necessitats elèctriques de la seva empresa o hospital. Disposem d’un equip humà de professionals altament qualificats que li aconsellaran la millor solució possible. Què més es pot demanar?

Parlem?