Venda de grups electrògens a Barcelona

Venda de grups electrògens a Barcelona: Quines són les necessitats energètiques de la seva activitat laboral o empresa?

Aquesta és la pregunta clau que ha de respondre per a esbrinar quin és el grup electrogen que més li convé. Recordi que quan els generadors elèctrics estan dissenyats per a donar-los un ús industrial se’ls sol dir grups electrògens. Dit això, toca començar amb la seva classificació:

  • Potència Auxiliar d’Emergència: pensats per a petits negocis o per a la llar, solen usar-se durant un període de temps molt curt, d’entre 50 i 200 hores com a màxim. Tenen un temps de càrrega baix o mitjà i solen funcionar amb gasolina.

  • Potència Auxiliar: aquest grup s’utilitza per a complementar el sistema elèctric convencional a manera de reforç. Usa càrregues variables i se sol trobar en hospitals, edificis, negocis o esdeveniments de tota mena. Pot arribar a mantenir-se en funcionament unes 300 hores per any.

  • Potència Contínua: com indica el seu nom, el temps d’ús és il·limitat, la seva càrrega és fixa i el temps es calcula sempre abans de posar-lo en marxa. És molt habitual trobar-se’ls en estacions de bombament d’aigua, centrals hidroelèctriques o elèctriques i llocs on es requereixi d’una gran potència.

  • Potència Principal: en aquest cas estem davant grups electrògens que s’utilitzen com a font d’energia principal (Prevalgui Power). Estan especialment dissenyats per a un ús il·limitat quant a les hores que hagin d’estar en funcionament. La gran majoria van amb gasoil i gaudeixen d’una càrrega variable que mai pot superar les 25 hores de sobrecàrrega per any. Estan especialment pensats per a la indústria, grans plantes de producció, obres, mines i altres sectors industrials. Solen tenir una ubicació fixa i una gran capacitat de càrrega.

EL NOSTRE CATÀLEG DE GRUPS ELECTRÒGENS

Un dels factors que no pot deixar de costat és el de la insonorització, ja que hi ha llocs i situacions, com als hospitals, on l’emissió de sorolls ha de minimitzar-se al màxim.

Venda de grups electrògens a Barcelona: punts clau a tenir en compte per a triar grup electrogen

Agresa li aconsella que en triar un grup electrogen és important triar una empresa que li doni suport tècnic especialitzat per a possibles avaries o tasques de manteniment.

Doncs bé, amb nosaltres no ha de preocupar-se. El nostre servei tècnic està format per autèntics professionals i tots els nostres equips tenen garantia. Agresa sap que la confiança és un factor molt important per a establir una relació llarga i duradora amb cadascun dels seus clients. Dit això, en què podem ajudar-lo?

Podem encarregar-nos tant del manteniment preventiu com del correctiu, realitzar proves amb un banc de càrrega i oferir-li un servei integral d’assistència tècnica. Portem moltíssims anys treballant dins del sector de l’energia i comptem, a part d’amb una llarga experiència en tota mena d’instal·lacions, amb el millor equip humà que es pot tenir, sens dubte el nostre major valor.

Venda de grups electrògens a Barcelona
La nostra oferta de serveis

Venda de grups electrògens a Barcelona: hem realitzat tota mena d’instal·lacions per complicades que fossin

Venda de grups electrògens a Barcelona

Durant tots els anys que portem treballant com a empresa referent del sector energètic, i com a distribuïdors de grups electrògens de les marques més reconegudes del mercat, hem realitzat tota mena d’instal·lacions, per complicades que siguin.

Si dedica uns minuts a navegar per la nostra secció de projectes, veurà de què li estem parlant i podrà comprovar-ho en primera persona. Des de grups que s’havien d’instal·lar allunyats del sòl i a una gran altura, passant per equips en llocs molt allunyats de la civilització o, fins i tot, hem acceptat projectes en diferents països del món, amb totes les complicacions logístiques que això comporta.

Alguns dels nostres projectes com a empresa que es dedica a la venda de grups electrògens a Barcelona