Una app dissenyada per al control remot de un grup electrogen amb una llarga llista de funcionalitats

control remot de grups electrogens, Agresa

Gestioni el seu grup electrogen des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador d’una forma senzilla, ràpida i econòmica, amb aquesta excepcional aplicació que ens agradaria proposar-li des d’Agresa. Bàsicament, es tracta d’un programari que envia tot tipus de dades a través de la xarxa al seu dispositiu mòbil, perquè vostè pugui controlar el funcionament de l’equip en temps real, gestionar les incidències, detenir les alarmes o anticipar-se davant qualsevol contratemps que pogués sorgir. Tot això, còmodament des de casa seva, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

control remot de grups electrogens, Agresa

Gràcies a les noves tecnologies, i més concretament, a aplicacions com la que avui li presentem, s’ha fet un gran pas pel que fa a la gestió remota de grups electrògens. D’una banda, s’ha tornat un procés molt més senzill i econòmic, i per l’altre, s’ha demostrat que és un sistema amb un alt grau de fiabilitat

control remot de grups electrogens, Agresa

Avantatges i punts forts d’aquesta aplicació per al control remot de grups electrògens

  • Podrà configurar avisos i alarmes a mida per a solucionar els problemes, abans de que es converteixin en emergències.

  • Podrà rastrejar tot el sistema en remot sense complicacions i ràpidament.

  • Podrà realitzar proves de testeig en remot de tot el seu sistema i del seu grup electrogen.

  • Podrà reduïr i augmentar el temps i la velocitat de treball de l’equip en temps real.

  • Tingui el control total de la seva estació d’electricitat en el seu telèfon.

  • S’oblidarà de les visites innecessàries i reduirà el temps que suposen certes tasques de manteniment

  • Reduirà costos de servei.

  • Ho tindrà tot monitoritzat, és important mencionar que l’aplicació disposa de base de dades pòpia amb l’historial de tot el temps d’activitat del grup.

  • Com si fos poca cosa, ofereix la possibilitat de monitoritzar a tercers equips al mateix temps.

Necessita ajuda? Posi’s en contacte amb nosaltres i li ho explicarem tot amb detall.

Com a experts en instal·lacions de grups electrògens en llocs complicats i allunyats dels nuclis de població, li podem assegurar que aquesta és una app tremendament útil davant una llarga llista de situacions. Moltes vegades, quan sorgeix l’emergència, és molt habitual que els amos de la instal·lació o l’equip no es trobin a prop, i això redueix al mínim la capacitat de reacció davant l’avaria. Amb aquesta aplicació, tot això s’ha acabat. Des de Agresa creiem que pot facilitar molt la gestió de tota mena de grups en hospitals, grans obres, mines en plena naturalesa, torres de control, centrals hidroelèctriques… En qualsevol cas, és algo que hem de posar en valor i que considerem, humilment, que vostè també hauria de fer-ho.

Posis en conacte amb nosaltres per poder-lo assessorar i li resolguem qualsevol dubte que li hagi pogut sorgir al respecte. Recordi que treballem amb les millors marques  i disposem d’un servei tècnic excepcional. Pot omplir el formulari de contacte que trobarà a la web, trucar per telèfon al  (+34) 93 887 20 20, o enviar un correu electrònic a agresa@agresa.es, el respondrem en la major brevetat possible amb tota la informació.

Contacti amb Agresa