Una empresa de grups electrògens compromesa amb la innovació i la sostenibilitat

Agresa és una empresa de grups electrògens que va començar a treballar l’any 1981, comercialitzant i distribuint els seus equips per tot el territori nacional. Des del principi, sempre ha apostat per la innovació com a motor principal de la seva identitat de marca. Avui en dia, l’empresa es dedica a vendre grups electrògens de les principals marques del panorama internacional, com Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU.

Un dels punts forts de l’empresa el trobem en el seu grau d’especialització en la instal·lació de  grups electrògens en llocs complicats. En aquest sentit, la companyia gaudeix d’una dilatada experiència, i al llarg de tots aquests anys, ha aconseguit instal·lar equips de generació d’energia en llocs de difícil accés: elevats de terra, en espais petits … No hi ha repte que se’ls resisteixi!

empresa de grups electrògens, Agresa

Oferir un bon servei tècnic i postvenda és una cosa essencial per a una empresa com Agresa

Perquè una empresa de grups electrògens porti tants anys treballant, el més important és que disposi d’un equip de professionals altament qualificats i apassionats per la seva feina. Aquest requeriment a Agresa es compleix des del primer dia.

Tot passa per satisfer les necessitats de cada client, abans i després de la venda del grup electrogen: assessorament personalitzat, manteniment preventiu i correctiu, reparacions, muntatges més complexos i específics, respostes d’emergència, proves amb banc de càrrega, entre d’altres. 

La seguretat dels treballadors i la prevenció de riscos laborals són temes primordials per a la companyia Agresa.  

Procurar per la seguretat i el benestar dels seus treballadors en tot moment, és el que ha fet que Agresa es convertís en el què  és avui en dia: una empresa de referència a Catalunya dins del sector energètic.

D’altra banda, la companyia compleix estrictament amb les normes ISO 14001 i 9001, i té un fort compromís amb la sostenibilitat i la preservació del medi ambient. En el seu catàleg disposa de models de grups electrògens silenciosos de totes les marques, així com línies dièsel i amb baixos nivells de contaminació, indiferentment de la potència escollida.

No ho oblidi, si està pensant en fer una inversió per comprar un grup electrogen, a Agresa poden oferir-li un ampli ventall de propostes. Aposti per autèntics professionals del sector energètic, amb més de trenta anys d’experiència.

empresa de grups electrògens, Agresa
empresa de grups electrògens, Agresa
TOUR VIRTUAL