Una de les empreses de grups electrògens de referència compromesa amb la innovació i la sostenibilitat

Agresa és una de les empreses de grups electrògens amb major operativitat del mercat, la qual va començar a treballar l’any 1981, comercialitzant i distribuint els seus equips per tot el territori nacional. Des del principi, sempre ha apostat per la innovació com a motor principal de la seva identitat de marca. Avui en dia, l’empresa es dedica a vendre grups electrògens de les principals marques del panorama internacional, com  Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU.

Un dels punts forts de l’empresa el trobem en el seu grau d’especialització en la instal·lació de  grups electrògens en llocs complicats. En aquest sentit, la companyia gaudeix d’una dilatada experiència, i al llarg de tots aquests anys, ha aconseguit instal·lar equips de generació d’energia en llocs de difícil accés: elevats de terra, en espais petits … No hi ha repte que se’ls resisteixi!

En aquesta empresa polivalent i flexible busquem sempre les millors solucions per a cada un dels projectes, mitjançant l’ús de maquinària d’última generació i els coneixements tècnics que s’han anat adquirint al llarg dels anys. Una combinació perfecta per aconseguir els resultats esperats!

empreses de grups electrògens, Agresa

Oferir un excel·lent servei tècnic i de postvenda és quelcom essencial per a les empreses de grups electrògens, com és el cas d’Agresa

Perquè una de les empreses de grups electrògens de referència a Espanya porti tants anys treballant, el més important és que disposi d’un equip de professionals altament qualificats i apassionats per la seva feina. Aquest requeriment a Agresa es compleix des del primer dia.

Tot està en funció de  satisfer les necessitats de cada client, abans i després de la venda del grup electrogen: assessorament personalitzat, manteniment preventiu i correctiu, reparacions, muntatges més complexos i específics, respostes d’emergència, proves amb banc de càrrega, entre d’altres.

Empreses de grups electrògens Catalunya: la seguretat dels treballadors i els riscs laborals és quelcom molt seriós per a Agresa

Procurar per la seguretat i el benestar dels nostres treballadors en tot moment, és el que ha fet que Agresa es convertís en què és avui en dia: una empresa de referència a Catalunya dins del sector energètic.

D’altra banda, la companyia compleix estrictament amb les normes ISO 14001 i 9001, i té un fort compromís amb la sostenibilitat i la preservació del medi ambient. El nostre catàleg disposa de models de grups electrògens silenciosos de totes les marques, així com línies dièsel i amb baixos nivells de contaminació, indiferentment de la potència escollida.

empreses de grups electrògens, Agresa
empreses de grups electrògens, Agresa
TOUR VIRTUAL

Empreses de grups electrògens Barcelona: Confiï en la professionalitat i el saber fer dels nostres experts

No ho oblidi, si està pensant a realitzar una inversió per a comprar un grup electrogen, a Agresa tenim molt per a oferir-li. Aposti per autèntics professionals del sector energètic, amb més de trenta anys d’experiència.

Si treballa amb nosaltres, es trobarà amb un equip professional, que ens agrada el tracte proper i que ens expliqui les seves necessitats. El nostre equip comercial estudiarà tots els seus interessos i li faran una proposta personalitzada. Només ha de trucar i confiar en una de les empreses de grups electrògens amb major operativitat per tot el país.

Contacti amb el nostre equip per a més informació