AGRESA està en el sector del grup electrogen en tot el territori nacional des de 1981.

Compromís, proximitat i innovació conformen els principals trets diferencials de la seva proposta de valor, això fa que la cartera de clients de Agresa sigui molt completa i diversa.

L’excel·lència en les nostres prestacions ve donat per l’obstinació de millorar constantment.

Creiem que el millor que podem fer pels nostres clients és cobrir totes les seves necessitats. Per a això oferim un servei, productes d’alta qualitat i primeres marques, serveis estàndard, serveis complementaris i preu competitiu.

Agresa ofereix una de les més àmplies gammes de grups electrògens dièsel, construïda en modernes instal·lacions a Europa i Àsia.

Trobareu els nostres grups electrògens instal·lats en molts espais del món com ara hospitals, edificis públics, aeroports, fàbriques, obres de construcció, hotels, oficines, xarxes de telecomunicacions, granges, supermercats, etc. silenciosament garantint que mai es queden sense electricitat.

La nostra organització compleix estrictament les normes ISO 14001 i 9001 perquè el nostre major objectiu és la millora i evolució contínua, sempre pensant en la cura del medi ambient.

TOUR VIRTUAL
Política de Qualitat, medi ambient i prevenció

EXCEL·LENT SERVEI

Agresa compta amb personal tècnic altament qualificat, la qual cosa pot satisfer qualsevol necessitat d’assessorament, manteniment estàndard, reparació, muntatges més complexos i específics i respostes d’emergència, adaptant-se a les necessitats del client.

Abans de res posem la seguretat i la protecció contra riscos laborals, beneficiant tots i cada un dels tècnics de la categoria de Recurs Preventiu amb la titulació de Tècnic de prevenció de riscos laborals, nivell bàsic 60 h.