Una de les empreses de grups electrògens més compromesa amb la innovació i la sostenibilitat

Agresa és una de les empreses de grups electrògens amb major operativitat del mercat, la qual va començar a treballar l’any 1981, comercialitzant i distribuint els seus equips per tot el territori nacional. Des del principi, sempre hem apostat per la innovació com a motor principal de la nostra identitat de marca. Avui en dia, venem grups electrògens de les principals marques del panorama internacional, com  Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, Kofo, Mitsubishi o MTU.

Un dels punts forts de l’empresa el trobem en el seu grau d’especialització en la instal·lació de  grups electrògens en llocs complicats. En aquest sentit,  gaudim d’una dilatada experiència, i al llarg de tots aquests anys, hem aconseguit instal·lar equips de generació d’energia en llocs de difícil accés: elevats de terra, en espais petits … No hi ha repte que se’ns resisteixi!

En aquesta empresa polivalent i flexible busquem sempre les millors solucions per a cada un dels projectes, mitjançant l’ús de maquinària d’última generació i els coneixements tècnics que s’han anat adquirint al llarg dels anys. Una combinació perfecta per aconseguir els resultats esperats!

empreses de grups electrògens, Agresa
El nostre catàleg de grups electrògens

Ofrerir un excel·lent servei tècnic i postventa es quelcom essencial per a les empreses de grups electrògens. 

Perquè una de les empreses de grups electrògens de referència a Espanya porti tants anys treballant, el més important és que disposi d’un equip de professionals altament qualificats i apassionats per la seva feina.

Aquest requeriment a Agresa es compleix des del primer dia. El nostre equip tècnic està acostumat a resoldre els projectes més complicats, garantint així el millor resultat.

Tot passa per satisfer les necessitats de cada client, abans i després de la venda del grup electrogen: assessorament personalitzat, manteniment preventiu i correctiu, reparacions, muntatges més complexos i específics, respostes d’emergència, proves amb banc de càrrega, instal·lacions…

empreses de grups electrògens, Agresa
Els nostres serveis especialitzats

Empreses de grups electrògens Catalunya: la seguretat dels treballadors i els riscos laborals es quelcom molt seriós per a Agresa. 

Procurar per la seguretat i el benestar dels nostres treballadors en tot moment, és el que ha fet que Agresa es convertís en el què és avui en dia: una empresa de referència a Catalunya dins del sector energètic.

D’altra banda, la companyia compleix estrictament amb les normes ISO 14001 i 9001, i té un fort compromís amb la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

El nostre catàleg disposa de models de grups electrògens silenciosos de totes les marques, així com línies dièsel i amb baixos nivells de contaminació, indiferentment de la potència escollida.

empreses de grups electrògens, Agresa
empreses de grups electrògens, Agresa
TOUR VIRTUAL

Empreses de grups electrògens a Barcelona: confï en la professionalitat i el saber fer dels nostres experts 

No ho oblidi, si està pensant a realitzar una inversió per a comprar un grup electrogen, a Agresa tenim molt per a oferir-li. Aposti per autèntics professionals del sector energètic, amb més de trenta anys d’experiència.

Si treballa amb nosaltres, es trobarà amb un equip professional, que ens agrada el tracte proper i que ens expliqui les seves necessitats. El nostre equip comercial estudiarà tots els seus interessos i li faran una proposta personalitzada. Només ha de trucar i confiar en una de les empreses de grups electrògens amb major operativitat per tot el país.

empreses de grups electrògens, Agresa
Contacti amb els nostre equip per a més informació